sobota, 10. december 2022
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 1. september 2022 ob 07:30, ogledov: 5855

ZABAVNIK MESECA| Planinski zabavnik

Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinski zabavnik, delovni zvezek za otroke o gorah z nalogami za zabavo, ustvarjanje, učenje in vzgojo je v mesecu septembru na voljo po polovični ceni! Namenjen je otrokom od 4. do 9. leta.

Planinski zabavnik
z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi prijazno uvaja v planinski svet. Naloge lahko otroci rešujejo doma, v vrtcu, v šoli, v avtomobilu, v planinski koči, na taboru ali celo na izletu. Za nekoliko starejše gorske navdušence, stare med 9 in 14 let, pa priporočamo Planinski zabavnik 2.

44 nalog različnih tipov in treh težavnostnih stopenj (od zgolj slikovnih do takih, ki že zahtevajo več branja in pisanja) je opremljenih z duhovitimi ilustracijami in nazornimi fotografijami, spremljajo pa jih vzgojni komentarji (skozi izjave učene sovice), dodatne zanimivosti, rešitve in opombe za odrasle. Zabavnik namreč zares zaživi šele ob sodelovanju odraslega, bolj izurjenega planinca, ki ob pogovoru z otroki naletijo na zanimive izzive tudi zase.

Planinski_zabavnik

»Planinski zabavnik je dobrodošla popestritev planinskega izleta. Številne naloge otroku na zabaven, a hkrati poučen način približajo marsikatero področje planinstva - spanje v planinski koči, gorsko cvetje, živali, opremo, nevarnosti, avtorica pa ne pozabijo niti na varovanje (gorske) narave, na gore kot geografski pojem, na planinsko organizacijo. Skratka, za lepo in slabo vreme, za vročino in za v sneg ... z vami bo povsod.«

planinska_trgovina_pzs_186x130

CENA: v mesecu septembru s 50-odstotnim popustom - za 4,95 €* (redna cena 9,90 €).

*z DDV
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...