nedelja, 12. julij 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 6. maj 2020 ob 00:00, ogledov: 797

Razpisi Mladinske komisije

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Sporočamo informacije glede razpisov, ki jih je Mladinska komisija že razpisala in tistih, ki jih še ni, pa so sicer objavljeni vsako leto. Zaradi virusa COVID - 19 in razmer, ki so posledično sledile, je trenutno stanje razpisov zamrznjeno. Informacije so namenjene predvesm vsem tistim, ki ste oddali izjavo podizvajalcev ali se prijavili na Razpis za cestne prevoze opreme za planinske tabore v letu 2020.
Informacije se nanašajo na naslednje tri razpise:
Za prva dva razpisa Mladinska komisija ni (še) dobila potrjenega sklepa o pridobitni javnih sredstev, ki so edini finančni vir našega sofinanciranja. Posledično Mladinska komisija ne more zagotoviti sofinanciranja in narediti sklepa, ki bi prvi razpis (Razpis MK PZS za sofinanciranje zimovanj v letu 2020) uspešno zaključila. Drugega (Razpis MK PZS za sofinanciranje poletnih taborjenj v letu 2020) nismo razpisali zaradi istega razloga.
Razpis za cestne prevoze opreme za planinske tabore v letu 2020 smo razpisali in deluje v tesnem sodelovanju s Slovensko vojsko. Ker se tudi slednja prilagaja danim razmeram, nam sproti pošilja informacije o možni izvedbi razpisa. Trenutno velja, da do konca junija zagotovo ni možno dobiti vozil in prevoza opreme.
Vsaka posodobljena informacija bo posodobljena v tej novici.
Hvala vsem za potrpežljivost in razumevanje.
Ostanite zdravi.
Ana Suhadolnik,
načelnica Mladinske komisije Planinske zveze Slovenije
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino