petek, 30. september 2022
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 7. junij 2021 ob 00:00, ogledov: 1476

Javni razpis za sofinanciranje planinskih taborjenj v letu 2021

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije objavlja javni razpis za izbor izvajalcev za sredstva v letu 2021 iz programa »Osnovni in dodatni programi planinske dejavnosti mladih«, odobrena s strani Fundacije za financiranje športnih organizacij v RS in Urada za mladino Republike Slovenije za planinska taborjenja v skupni višini 7.000,00 €.
Na razpisno področje se lahko prijavijo planinska društva z registriranimi mladinskimi odseki, ki so člani Mladinske komisije PZS (v nadaljevanju MK PZS) in so oziroma bodo v času med 1. januarjem in 30. septembrom 2021 izvedli planinsko taborjenje, pri čemer program zadošča minimalnim merilom, opredeljenim v merilih za ocenjevanje in vrednotenje programov, ki so priloga razpisa. Sofinancira se do 50 % vrednosti programa. Odobrena sredstva bodo izplačana na transakcijski račun prijavitelja, katerega poročila bodo pozitivno ocenjena, do 31. decembra 2021.

Prijava mora biti izdelana na predpisanem OBRAZCU ZA PRIJAVO NA RAZPIS MK PZS, ki je priloga tega razpisa.

Prijavitelji morajo do 21. junija 2021 poslati prijave izključno po elektronski pošti na in sicer tokrat na dva elektronska naslova: mladinska.komisija@pzs.si in mladinskakomisija.pzs@gmail.com in sicer obvezno v PDF obliki.
Za prijavo, poslano po elektronski pošti, se šteje, da je pravočasna, če je oddana najkasneje ob 23:59 uri na zadnji dan roka.

OPOMBA 1: Letošnja sprememba je minimalno merilo za število udeležencev na planinskih taborjenjih. Sprememba velja za letošnje koledarsko leto. Razlog za to so razmere in stanje, ki je nastalo kot posledica epidemije koronavirusa.

OPOMBA 2: Še posebej skrbno si preberite odstavek na drugi strani razpisa (kaj mora vsebovati poročilo o izvedenem programu). Pretekla leta so pokazala, da največ preglavic povzročata odstavek c) in d).

DOC Razpisna dokumentacija

Ana Suhadolnik,
načelnica MK PZS
Jože Rovan,
predsednik PZS
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino