nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

nedelja, 17. oktober 2021 ob 00:00, ogledov: 1711

Srečanje mladinskih voditeljev vseh generacij 2021

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Srečanje MV-jev bo letos po nekaj letih ponovno potekalo. Vsi, ki ste se nam že kdaj pridružili, veste, da gre za zabaven konec tedna, ostali pa ste vabljeni, da to preizkusite iz prve roke.
KDAJ IN KJE: letos bomo to »super akcijo« izvedli v oktobru in se že veselimo skupnega srečanja. Potekalo bo v taborniškem centru Marindol, v Beli Krajini, med 29. in 31. oktobrom. Taborniški center se nahaja le nekaj korakov od prelepe Kolpe.
Rdeča nit srečanja bo druženje s starimi prijatelji ter spoznavanje novih.
Torej, brez izgovorov! Takoj pokličite svoje MV-jevske prijatelje, simpatije itd., da se oktobra spet sestanemo na enem mestu.
Srečanje je namenjeno vsem, ki ste se kadarkoli udeležili seminarja za mladinske voditelje ter vsem, ki so kadarkoli sodelovali v vodstvu pri izvedbi seminarja. Prispevek za organizacijo (spanje in prehrana) 25€.
Prijave oddajte zbiramo preko spletnega obrazca:  https://forms.gle/Pf3Ugb7cohPzTmi47, najkasneje do 26. oktobra oz. do zapolnitve prostih mest.
OPOMBA ob epidemiji COVID-19:
Pred prijavo na srečanje bodoče udeležence opozarjamo, da bo potrebno sledenje navodilom, ki jih bodo organizatorji podali glede trenutnega stanja z boleznijo COVID-19. Organizatorji srečanja pozorno spremljamo trenutno stanje epidemije COVID-19. Sprememb v izvedbi tabora trenutno ne načrtujemo. V kolikor bi do spremembe prišlo, vas bomo o tem pravočasno obvestili.
Za več informacij lahko pišete na: tiaseljak@gmail.com
 
Se vidimo!
Tia Seljak, Ema Mrzelj, Boža Moritoki Škof, organizatorke srečanja MV-jev 2021
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino