nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 15. november 2021 ob 14:00, ogledov: 3082

Kongres športa za vse| Inovativni načini spodbujanja vadbe

Objavil(a): Matej Ogorevc
Telesna vadba deluje ugodno na naše fiziološke procese, prispeva k ohranjanju in preseganju doseženega, hkrati pa se ob telesni vadbi družimo in obenem utrjujemo svojo voljo. Kongres in okrogla miza bosta namenjena prikazu stanja na področju telesne dejavnosti in primerov dobre prakse pri iskanju novih načinov spodbujanja vadbe v času epidemije COVID 19.


Kongres športa za vse
,
26. in 27. november 2021, dogodek bo potekal hibridno


Rdeča nit 15. kongresa športa za vse so inovativni načini spodbujanja vadbe.

Človeški duh je neuničljiv in ljudje smo skozi zgodovino vedno našli nove načine, da smo iz ogrožajočih stanj prišli še močnejši. Skupni imenovalec rešitev je bilo vedno inovativno razmišljanje izven ustaljenih okvirjev.

Tudi danes se svet sooča z novim izzivom, ki mu ni videti konca in pušča negativno sled na vseh področjih našega življenja. Šport je tista dejavnost, ki ljudi povezuje in jih spodbuja k ustvarjalnosti, izboljševanju in iskanju vedno novih pristopov. Tudi v času epidemije so športne organizacije proaktivno prispevale k lajšanju stanja in ohranjanju upanja v boljši jutri.

Telesna vadba deluje ugodno na naše fiziološke procese pa tudi na socialnem in psihološkem področju. Šport z elementi igre in zdrave tekmovalnosti lahko dodatno prispeva k ohranjanju in preseganju doseženega.

Ob telesni vadbi se lahko družimo s prijatelji in obenem utrjujemo svojo voljo.

Asociacije ob besedi gibanje so raznolikost, stalen potek, pretok, napredek, aktivnost... In res, gibanje povzroči vse te omenjene procese, tako v fiziološkem, kot tudi v socialnem in psihološkem pomenu.

Kongres in okrogla miza bosta namenjena prikazu stanja na področju telesne dejavnosti in primerov dobre prakse pri iskanju novih načinov spodbujanja vadbe v času epidemije COVID 19.

 


>>> PRIJAVE >>>


(rok za prijave: 25. 11. 2021)kongres_sporta_za_vse_2021_social_splet_2304w
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino