nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

petek, 1. marec 2024 ob 00:00, ogledov: 1185

Razpis za vikend družabnosti 2024

Objavil(a): Neža Kočevar
Mladinska komisija PZS razpisuje seminar družabnosti. Na letošnjem seminarju se bomo posvetili aktivnostim na taborih, zimovanjih in ostalih večdnevnih aktivnostih.
Pomemben vidik udejstvovanja mladih v planinstvu je družabnost. Prav igra je pomembna, da se sprostimo, družimo, razbremenimo. Ker smo družabna bitja, druženje močno vpliva na oblikovanje človeških odnosov. Človek si želi aktivnosti in druženja.

Zakaj se ljudje radi igramo? Ker nam igra omogoča veselje, prinaša zadovoljstvo, pridemo v stik z drugimi, uživamo v zmagi ali pa se preizkušamo v porazu. Prve korake v svet strmin naredijo otroci skoraj izključno zaradi prijetnega druženja z vrstniki. Z igro jih želimo povezati, utrjujemo prijateljstvo, tovarištvo in pripadnost skupini.

Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjate z vzgojo in izobraževanjem otrok in mladine, torej mladinskim voditeljem, mentorjem planinskih skupin in vodnikom planinskih skupin.

Zato le pohitite s prijavo na seminar, kjer bomo odgovorili na vsa potrebna vprašanja. Družabnost ne pozna meja.

Pomembno: Seminar se šteje tudi kot izpopolnjevanje mentoricam oz. mentorjem planinskim skupin.


Kje: na planinskem domu na Boču

Kdaj: sobota, 6. 4. 2024 in nedelja, 7. 4. 2024

Strošek seminarja: 95 €


Samoplačniki boste po poslani prijavi na elektronski naslov prejeli predračun, katerega morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška usposabljanja. Za udeležence, ki jim strošek usposabljanja plača planinsko društvo, šola ali vrtec, bo na društvo poslan račun po izvedbi usposabljanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec/udeleženka ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na usposabljanju (do 10 dni pred akcijo - 10 % višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo - 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti seminarja.
Izpolnjeno prijavnico skupaj z izjavo o zdravstveni primernosti in posebnimi pogoji naložite spletni obrazec (ki pa sam po sebi ni dovolj za prijavo). Prijavljeni morajo imeti najkasneje na dan prejete prijavnice poravnano članarino PZS.

PRIJAVE: Prijave zbiramo preko spletnega obrazca do 25. 3. 2024, oziroma zapolnitve mest.

Če je plačnik usposabljanja planinsko društvo, morate v obrazec za prijave naložiti tudi podpisan in ožigosan obrazec (DOCpriloga).
Dodatne informacije in pojasnila dobite pri strokovni sodelavki Mladinske komisije PZS Veroniki Susman na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si ali telefonu (01) 43 45 689 v času uradnih ur.

 

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino