PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 17. februar 2016, ob 15.30 uri

Podprite obnovo Zavetišča na Planini, ne da bi vas to kaj stalo

Dormeo vsak mesec podarja 1.000 € organizaciji, ki zbere največ objemov. Objeme zbira tudi PD Vrhnika in sicer za gradnjo novega objekta Zavetišča na Planini. Svoj objem jim lahko podarite tudi vi!
gradnja_logoPlaninsko društvo Vrhnika se je odločilo, da namesto dotrajanega zavetišča zgradi novo kočo.

Zagonska sredstva jim je namenila že Občina Vrhnika, večji del sredstev pa morajo še vedno zbrati. Za namen gradnje novega objekta že zbirajo prispevke fizičnih oseb, donatorjev in sponzorjev.

Brez da bi vas stalo, pa jim lahko pomagate tudi vi! Dnevno lahko namreč na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/ podarite objem. Studio Moderna namreč mesečno podarja 1.000 € organizaciji, ki v tekočem mesecu zberejo največ objemov.

Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom (E-maila ne bodo uporabili v marketinške namene).

Postopek glasovanja:
  • Na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/ poiščete organizacijo, kateri podarjate objem.
  • Objem podarite s klikom na gumb »podarjam objem,« nakar se pojavi okno, v katerega vpišete vaš elektronski naslov.
  • Na vpisani elektronski naslov boste prejeli sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava do končne potrditve sodelovanje. S boste registrirani, kar pomeni, da boste lahko vsakodnevno podarjali objeme.
  • Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno - objem je bil stem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite en objem vsaki sodelujoči organizaciji. 

Pravila za sodelovanje pri pridobivanju donatorskih sredstev najdete tukaj.

Hvala ker nam pomagate!

PD Vrhnika
https://www.pzs.si/novice.php?pid=10785 4. 12. 2021