PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 2. marec 2016, ob 18. uri

Podprite mladinski planinski tabor 2016 v Javorniškem Rovtu

Dormeo vsak mesec podarja 1.000 € organizaciji, ki zbere največ objemov. Objeme zbira tudi PD Maribor Matica in sicer za izvedbo mladinskega planinskega tabora v Javorniškem Rovtu. Svoj objem jim lahko podarite tudi vi!
Planinsko društvo Maribor Matica se je odločilo, da bo organiziralo mladinski planinski tabor v Javorniškem Rovtu. Brez da bi vas kaj stalo, jim lahko pomagate tudi vi! Dnevno lahko namreč na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/ podarite objem. Studio Moderna namreč mesečno podarja 1.000 € organizaciji, ki v tekočem mesecu zberejo največ objemov.

Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom (E-maila ne bodo uporabili v marketinške namene).

Postopek glasovanja:
  • Na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/ poiščete organizacijo, kateri podarjate objem.
  • Objem podarite s klikom na gumb »podarjam objem,« nakar se pojavi okno, v katerega vpišete vaš elektronski naslov.
  • Na vpisani elektronski naslov boste prejeli sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava do končne potrditve sodelovanje. S boste registrirani, kar pomeni, da boste lahko vsakodnevno podarjali objeme.
  • Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno - objem je bil stem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite en objem vsaki sodelujoči organizaciji. 

Pravila za sodelovanje pri pridobivanju donatorskih sredstev najdete tukaj.

Hvala ker nam pomagate!

PD Maribor Matica
https://www.pzs.si/novice.php?pid=10811 20. 5. 2024