PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


petek, 1. april 2016, ob 16.55 uri

Izberite Ime meseca - med kandidati tudi Urban Novak in Marko Prezelj

Kdo je najbolj zaznamoval marec? Lilijana Remec in Ana Jug, Jožica Rejec, Peter Prevc ali Urban Novak in Marko Prezelj
Glasujete lahko preko spleta ali s poslanim SMS sporočilom

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Več informacij o projektu smo zapisali na posebni strani, vsak teden pa bomo na Valu 202 pripovedovali zgodbe otrok, ki potrebujejo vašo pomoč.
 
Kandidati za Ime meseca marca so:

Lilijana Remec in Ana Jug, medicinska sestra in odvetnica, najbolj zaslužni, da je v Novi Gorici odprla svoja vrata Pro bono ambulanta, ki bo na Primorskem zagotavljala zdravstveno oskrbo ljudem brez osnovnega ali dodatnega zavarovanja. (Pošljite VAL1 na 1919).

Jožica Rejec, predsednica uprave Domela, uspešnega podjetja, ki je pretežno v lasti zaposlenih in nekdanjih zaposlenih, ki ne beleži le izjemne rezultate ampak je tudi zgled za trajnejše družbene spremembe. (Pošljite VAL2 na 1919).

Peter Prevc, skakalec, ki je v Planici na najboljši možni način končal neverjetno sezono, v kateri je osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Smuči, ki jih je podaril Botrstvu, pa smo na dobrodelni dražbi prodali za neverjetnih 45 tisoč evrov. (Pošljite VAL3 na 1919).

Urban Novak in Marko Prezelj, alpinista, ki sta v slovensko-ameriško-francoski navezi preplezala prvenstveno smer gore Cerro Kishtwar v Indiji, za kar sta bila nagrajena z zlatim cepinom, najvišjim priznanjem za alpinistične dosežke na svetu. (Pošljite VAL4 na 1919).

--------------------
Povezane novice:
Urban Novak in Marko Prezelj ime tedna na Valu 202 

https://www.pzs.si/novice.php?pid=10872 25. 1. 2022