PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


torek, 20. april 2021, ob 11.15 uri

IZDELEK MESECA| Planinski zabavnik

V času od 15. aprila do 15. maja 2021 je Planinski zabavnik na voljo po znižani ceni s 50-odstotnim popustom.
Planinska založba PZS je pripravila knjižico za uporabnike, na katere se je v poplavi zemljevidov in vodnikov prepogosto pozabljalo. Planinski zabavnik je točno to, kar pove njegovo ime – je zabaven in govori o planinstvu. Namenjen je otrokom od 4. do 9. leta, ki jih z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi prijazno uvaja v planinski svet.
 
44 nalog različnih tipov in treh težavnostnih stopenj (od zgolj slikovnih do takih, ki že zahtevajo več branja in pisanja) je opremljenih z duhovitimi ilustracijami in nazornimi fotografijami, spremljajo pa jih vzgojni komentarji (skozi izjave učene sovice), dodatne zanimivosti, rešitve in opombe za odrasle. Zabavnik namreč zares zaživi šele ob sodelovanju odraslega, bolj izurjenega planinca, ki ob pogovoru z otroki naletijo na zanimive izzive tudi zase.
 
Planinski zabavnik lahko otroci uporabljajo skupaj s Cici dnevnikom in Dnevnikom 1,  Mladi planinec, mlada planinka, rešujejo pa ga lahko tudi brez tega – doma, v vrtcu, v šoli, v avtomobilu, v planinski koči, na taboru ali celo na izletu.

»Planinski zabavnik bo dobrodošla popestritev planinskega izleta. Številne naloge otroku na zabaven, a hkrati poučen način približajo marsikatero področje planinstva – spanje v planinski koči, gorsko cvetje, živali, opremo, nevarnosti, avtorice pa ne pozabijo niti na varovanje (gorske) narave, na gore kot geografski pojem, na planinsko organizacijo. Skratka, za lepo in slabo vreme, za vročino in za v sneg ... z vami bo povsod.«
 
Matej Ogorevc, Mladinska komisija PZS

* Planinski zabavnik je izšel s podporo Fundacije za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji.

CENA: V času od 15. aprila do 15. maja 2021 lahko Planinski zabavnik kupite po akcijski ceni s 50-odstotnim popustom: 4,95 €* (redna cena: 9,90 €).
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.


Informacije in naročila:
 

planinska_zalozba_modra_stevilka

logo_planinska_zalozba

baner_spletna_trgovina_186x130

znak_spm_bela

https://www.pzs.si/novice.php?pid=10894 21. 6. 2021