PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 1. junij 2016, ob 13. uri

Razpis vseslovenskega tabora alpinističnih družin

Že 9. leto zapored Alpinistični odsek planinskega društva Rašica organizira vseslovenski tabor alpinističnih družin. Letos gremo v Dolomite, točneje v Cortino d’Ampezzo.
Plezali in zabavali se bomo od 23. do 30. junija 2016. Nastanitev je planirana v enem od tamkajšnjih kampov (se sporoči naknadno vsem prijavljenim).
 
Glavni cilj tabora je zagotoviti našim najmlajšim družbo in super zabavajo, staršem pa se z optimalno kombinacijo soplezalcev dobro plezarijo. Plezanje sicer ne bo organizirano, ampak bo potekalo v lastni režiji oz. kakor se starši sami pokombiniramo med sabo).
 
Otrokom dolgčas ne bo! Skupaj z enim od staršem se nam bodo lahko pridružili na planinskih izletih na okoliške vrhove, sedla in koče. Odpravili se bomo tudi na sladoled, se pomerili v slackline-u, pripravili družabne večere in pa izvedli tradicionalni »Palačinka party« ter ustvarjalno EKO delavnico za otroke.

Stroški prevoza in bivanja so v lastni režiji, skupne aktivnosti za otroke pa financira AO Rašica (čaj na planinski koči, sladoled za najmlajše, palačinke, ipd.).

Poleg družin ste vabljeni tudi vsi, ki bi želeli biti v vlogi soplezalca mladi mamici ali očetu.
 
Vsi zainteresirani pišite na elektronski naslov anitanovak79@gmail.com (do 17. junija 2016).

Se vidimo v Cortini!

Anita Novak,
AO Rašica

https://www.pzs.si/novice.php?pid=11007 19. 10. 2021