PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 7. julij 2016, ob 11.30 uri

8. turnokolesarski tabor Kranjska Gora 2016 - rok za prijave se izteka

Komisija za turno kolesarstvo PZS organizira 8. turnokolesarski tabor, ki bo potekal od sobote, 13. avgusta, do četrtka, 18. avgusta 2016, v mladinskem hotelu Barovc v Kranjski Gori. Spoznali bomo vršace Julijskih Alp, Karnijskih Alp in Karavank, smaragdna jezera, zelene gozdove in visokogorske pašnike. Z višin se bomo naužili širnih razgledov, v doline se bomo spuščali po z iglicami posutih poteh. Če bo le priložnost, se bomo osvežili v bližnjih jezerih. Turno kolesarstvo predstavlja enkratno kombinacijo odkrivanja in doživljanja narave na kolesu. V pomoč pri odkrivanju smo pripravili kolesarski tabor, kjer se boste lahko v spremstvu izkušenih turnokolesarskih vodnikov podali novim doživetjem naproti. Rok prijav je 11. julij.
Strokovno usposobljeni turnokolesarski vodniki vas bodo popeljali na grebene in vršace okoliških gora, kjer bomo deležni norih razgledov, ter na obrežja jezer, kjer bomo lahko opazovali odseve mogočnih vrhov.

Kot je to običaj na naših taborih, smo za vas pripravili dve zahtevnostni skupini, tako da boste lahko vsi prišli na svoj račun. Seveda, nekaj osnovne kondicije in ustrezno gorsko kolo s profiliranimi gumami je osnova. Predvsem zaradi večjega udobja in varnosti na poti.

Seveda smo poskrbeli še tudi za pestre spremljevalne aktivnosti, ki jih bomo pa odkrivali spotoma med taborom. Vse ostale informacije pa najdete na spletni strani KTK PZS na tej povezavi.

Mi bi vas želeli le opomniti, da se rok za prijave zelo hitro približuje. Uspeli smo ga podaljšati do 11. julija 2016. Po tem datumu bo prijava izjemno težka. Zato ne zapravljajte časa ter izkoristite priložnost kolesariti v spremstvu dobre družbe in izkušenih vodnikov. Samo še nekaj mest je prostih!

turnokolesarski_tabor_kranjska_gora_foto_maac
Utrinki z lanskega turnokolesarskega tabora v Kranjski Gori (foto Marjan Pučnik - Maac)

TURNOKOLESARSKI TABOR 2016 - osnovni podatki

Datum: 13. do 18. avgust 2016

Kraj: Mladinski hotel Barovc, Naselje Ivana Krivca 22, Kranjska Gora (www.hostel-barovc.com)

Cena: 260,00 EUR

Vključuje: 5 x polpenzion (nočitev v 2-,3- oz. 4-posteljnih sobah, zajtrk, večerja), 5 x »lunch-paket« za na turo (žitna ploščica, sadje), turistično takso, vodene kolesarske izlete, strokovne delavnice, gradivo (opisi poti, GPS sledi ...), zavarovanje in organizacijo tabora.

V ceno ni vključen prevoz do tabora, prevozi na dnevna izhodišča tur, fakultativni izleti, vstopna karta za Bike Park, vožnja na sankališču Besna Pehta, pijača ob obrokih...

Po prijavi boste prejeli plačilni potrebne podatke za nakazilo na vaš e-naslov. Prijava se šteje kot potrjena ob prejemu plačila. Izjemoma je plačilo udeležbe možno tudi na samem taboru.

Prijave pošljite na izpolnjeni priloženi prijavnici na elektronski naslov: turno.kolesarstvo@pzs.si

Rok za prijave je ponedeljek, 11. julij 2016, oz. do zapolnitve prostih mest.

Vse morebitne dodatne informacije na e-naslovu: turno.kolesarstvo@pzs.si  ali maac1975@gmail.com

POMEMBNO OPOZORILO: Pogoj za udeležbo je poravnana članarina v PD za leto 2016!

Druge opombe: Zaradi omejenih kapacitet je število udeležencev omejeno na 20. Pridržujemo si pravico do spremembe oziroma odpovedi programa zaradi objektivnih okoliščin.

Po prijavi boste prejeli potrdilo s podatki o načinu plačila. S plačilom boste svojo prijavo tudi dokončno potrdili.

Vračila prijavnine v primeru upravičene odpovedi udeležbe: več kot 30 dni – 100% vračilo, 15 – 30 dni 50% vplačila, 3 -15 dni 20% vplačila.

Vljudno vabljeni na nepozabni teden druženja na in ob kolesih s sorodnimi kolesarskimi dušami.

Marjan Pučnik - Maac, vodja tabora


PRIJAVNICA:

DOC oblika (159 KB)

PDF oblika  (228 KB)

-------------------------
Povezane novice:
Slovenska turnokolesarska pot
Dnevnik Slovenske turnokolesarske poti
7. turnokolesarski tabor Kranjska Gora z vzponom na dvatisočak

https://www.pzs.si/novice.php?pid=11095 22. 7. 2024