PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 12. julij 2018, ob 8.30 uri

Izdelek tedna - Spomin s planin

V tednu od 12. do 19. julija 2018 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: igro Spomin s planin. V času tega tedna lahko izdelek kupite s 25-odstotnim popustom.
Za boljši spomin s planin igrajte Spomin s planin! Klasična igra z novimi, planinskimi motivi za krepitev in kravžljanje možgančkov. Krepitev priporočamo vsem in vsakomur - tudi tistim, ki so izgubili otroka v sebi. Morda ga ponovno najdejo!

Le komu še ni čas počasi tekel na deževen ali meglen dan? Ali pa v dolgem zimskem večeru ob peči planinske koče? Za krajšanje (pre)dolgega časa vam od danes ponujamo enostavno, elegantno in že na uho prijazno rešitev - Spomin s planin.

Spomin s planin krepi pomnenje, predvsem pa skrbi za zabavnejši boj z dolgčasom. Oborožite se s štiriindvajsetimi pari okroglih »žetončkov« potiskanimi z izbranimi fotografijami. Žetončki so razdeljeni na šest tematskih sklopov in sicer slovenski vrhovi, slovenske planinske koče, različni slovenski planinski objekti, spomeniki slovenskim planinskim veljakom ter seveda ločeno cvetoči ter živalski gorski prebivalci.

Po zmagi nad dolgčasom lahko arzenal žetončkov pospravite v kartonski tulec, kjer bodo čakali na nove bitke.

CENA: V času od 12. do 19. julija 2018 lahko izdelek kupite po akcijski ceni s 25-odstotnim popustom7,43 €* (redna cena: 9,90 €).
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

Informacije in naročila:
 

planinska_zalozba_modra_stevilka

logo_planinska_zalozba

baner_spletna_trgovina_186x130

znak_spm_bela


https://www.pzs.si/novice.php?pid=11784 20. 7. 2018