PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


nedelja, 26. november 2017, ob 10. uri

Javni razpis za sodelovanje na 2. planinskem filmskem večeru E. M. Savellija

23. februarja 2018 prireja Planinsko društvo Črna na Koroškem 2. planinski filmski večer E. M. Savellija. S tem uresničujejo željo oz. napoved, da bi ta večer postal tradicionalen. Filmski večer bo na sporedu ob 18. uri v Kulturnem domu v Črni na Koroškem.
Zasnova večera ostaja enaka izvirniku. V prvem delu bodo prikazani filmi E. M. Savellija, v drugem pa aktualni dosežki, doživetja ali filmski zaznamki koroških alpinistov, gornikov, gorskih kolesarjev, ...

Da bi bil slednji čim bolj aktualen in zanimiv, se poslužujemo javnega razpisa. Z njim pozivamo vse, ki so v preteklem letu, dveh ali treh ustvarili kakšen vizualni zapis, da se nam pridružijo pri snovanju programa večera.

Pogoji javnega razpisa so sledeči:
  • Prispevek je avtorsko delo prijavljenega, prijavljeni pa je praviloma iz Koroške. Prijavljeni je lahko zgolj akter v prispevku, ki ga je posnel nekdo drug.
  • Vsebina prispevka mora biti vezana na planinsko tematiko v najširšem pomenu.
  • Prispevek je lahko v obliki filma ali digitalnih fotografij.
  • Zaželeno je, da ima prispevek zvočno podlago, ni pa nujno. Prispevek boste na predstavitvi lahko komentirali.
  • Prispevek mora biti dolg med 3 in 20 minutami.
  • Prispevek pošljete na elektronski naslov marijan.lacen@guest.arnes.si in sicer najkasneje do 31. decembra 2017 ali pa prej pokličite na telefonsko številko 041 731 086 (Marijan Lačen), da se prej dogovorimo o vsem potrebnem.
  • Komisija za filmski večer pri PD Črna, si pridržuje pravico odločanja, kateri prispevki bodo objavljeni.
  • Prispevkov oz. njihove projekcije ne bomo honorirali, na vašo željo vam jih bomo vrnili.

Verjamemo, da je v preteklih letih marsikdo ustvaril kakšen zanimiv planinski vizualni zapis ... in zakaj bi ta ostal neopažen, zakaj ga ne bi videlo več ljudi? Zato vas pozivamo, da se odzovete na naš razpis in upoštevate rok prijave.

Nasvidenje 23. februarja 2018 v Črni na Koroškem!

UO PD Črna na Koroškem
https://www.pzs.si/novice.php?pid=12215 15. 7. 2024