PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


torek, 16. januar 2018, ob 8.30 uri

Pisarna PZS med 16. in 23. januarjem 2018 zaprta zaradi selitve

Na skupščini 2017 so se predstavniki društev, klubov in ostalih organizacij članic PZS soglasno odločili za prodajo poslovne stavbe Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 in posledično za nakup novih poslovnih prostorov. PZS je v začetku decembra uradno postala lastnica novih prostorov v poslovni stavbi SATURN, Ob železnici 30a, Ljubljana.
Selitev v nove poslovne prostore bo potekala med 16. in 23. januarjem 2018. V tem času bo delo strokovne službe PZS ter Planinske trgovine prekinjeno!

Spletno nakupovanje v Planinski trgovini ter spletno včlanjevanje bo potekalo nemoteno, možne so zgolj zamude pri pošiljanju naročenega blaga. Prav tako bo nemoteno deloval informacijski sistem Naveza.

Nove prostore si boste lahko ogledali v ponedeljek, 5. februarja 2018, ko bo organiziran dan odprtih vrat. Več informacij v zvezi z njim bo objavljenih na spletni strani www.pzs.si.Kam se selimo?

Planinska zveza Slovenija, slovenska krovna planinska organizacija, se po desetletjih bivanja na Dvorakovi 9 v Ljubljani seli na novo lokacijo.
Kmalu nas boste lahko obiskali v novih in večjih prostorih v 2. nadstropju poslovne stavbe Saturn. Nahaja se na naslovu Ob železnici 30 a v Ljubljani.

Stavba, v kateri ima svoje prostore tudi RIC (Republiški izpitni center), se nahaja v bližini Bauhausa ob Kajuhovi cesti v Ljubljani. Ob boljših pogojih za delo strokovne službe bo bolje poskrbljeno tudi za parkiranje obiskovalcev.

ob_zeleznici_30_a_makro

ob_zeleznici_30_a_med

ob_zeleznici_30_a_mikro

https://www.pzs.si/novice.php?pid=12306 18. 1. 2018