PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 13. marec 2019, ob 8.30 uri

Turizem 4.0 - raziskava o turizmu v Sloveniji | anketa za PD

Planinska društva in klube, člane PZS, vabimo, da se pridružite največji raziskavi o turizmu v Sloveniji, ki poteka v okviru projekta TURIZEM 4.0.
Raziskovalno razvojni projekt TURIZEM 4.0 TRL 3-6, ki ga izvaja konzorcij partnerjev pod okriljem vodilnega partnerja, podjetja Arctur d.o.o., je osnova za razvoj turizma prihodnosti, saj v njem nastajajo bazične raziskave in znanje. V sklopu projekta ravnokar izvajamo raziskavo turističnega ekosistema v Sloveniji, ki je prva celovita raziskava o stanju in potrebah slovenskega turizma. Za realno izvedbo raziskave je ključno, da svoje izkušnje, stališča in potrebe izrazi čim več s turizmom povezanih organizacij, kot ste vi. Samo tako bomo lahko prišli do rezultatov, ki jih bomo lahko uporabljali tudi v demo pilotu, zato vabilo širimo med najbolj primerne sogovornike.

Raziskava se izvaja s pomočjo telefonskega anketiranja ali spletne ankete. V kolikor vam bolj ustreza telefonska anketa, se prosim prijavite na info@tourism4.0.org. Na osnovi vaše prijave vas bodo kontaktirali naši anketarji in se z vami dogovorili za ustrezen termin in način izvedbe ankete. Anketa celovito pokriva področje izvajanja in inoviranja vaših poslovnih/delovnih procesov ter sodelovanja z drugimi deležniki turizma; v javnem, zasebnem in civilnem sektorju. Je obsežna in lahko (glede na obseg vaših aktivnosti) preseže pol ure. Anketa ne povprašuje po podatkih, ki so poslovne narave (poslovna skrivnost).

Untitled_1


V kolikor vas zanima več o Turizmu 4.0, lahko najdete več informacij v priloženi priponki in na spletni strani https://www.tourism4-0.org. Če imate še kakšna podvprašanja oz. ste zainteresirani za dodatno sodelovanje, smo vam na voljo na info@tourism4.0.org.

Najlepše se vam zahvaljujemo za vaš čas in sodelovanje!

https://www.pzs.si/novice.php?pid=13267 6. 6. 2020