PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


petek, 26. april 2019, ob 14.30 uri

Uspešen blejski Shuttle bus nadgrajen z novo progo

Lani uvedeni t.i. Shuttle bus je bil izjemno uspešen. Posvojili so ga tako turisti in obiskovalci Bleda kot tudi domačini, ki se bodo letos lahko za 1 € vozili na kar dveh linijah - modri (Pokljuka) in zeleni (Bled s širšo okolico).
Med 27. aprilom in 5. majem ter med 15. junijem in 15. septembrom bosta vozila dva avtobusa, in sicer na zeleni in na modri liniji. Vozovnica bo stala en evro, za goste, ki na Bledu nočijo vsaj tri dni in imajo kartico Julijske Alpe: Bled, pa bo vožnja brezplačna.


ZELENA LINIJA         MODRA LINIJA
 - Bohinjska Bela,
 - Koritno,
 - Ribno,
 - Selo,
 - Bodešče,
 - Bled,
 - Vintar,
 - Gorje
   

 - Zasip
 - Bled,
 - Gorje,
 - Vintgar,
 - Krnica,
 - Zatrnik,
 - Pokljuka

Vozi petkrat dnevno, vsak dan med 27. aprilom in 5. majem ter med 15. junijem in 15. septembrom.         Vozi trikratdnevno (Pokljuka) oz. sedemkrat dnevno (Zatrnik), vsak dan med 27. aprilom in 5. majem ter med 15. junijem in 15. septembrom

letak_A4_shuttle_bus_2019_tisk_1

Z javnim prevozom prispevate k manjšemu onesnaževanju zraka v občutljivem alpskem okolju! Varujete rastlinstvo, zmanjša se hrup, izognemu pa se tudi težavam z gostim prometom in iskanju parkirnea parkirnega prostora. Z uporabo javnega prevoz imamo več časa za opazovanje narave, hkrati pa nam omogoča izvedbo tur z različnim izhodiščem in mestom sestopa v dolino.

Povezano:
https://www.pzs.si/novice.php?pid=13387 29. 3. 2020