PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


torek, 20. avgust 2019, ob 9.15 uri

Podprite plezalne ase na tekmi SP v Kranju - vstopnice že naprodaj

Kranj 28. in 29. septembra 2019 znova gosti športnoplezalni spektakel svetovnega pokala, kjer boste lahko v živo navijali za naše junakinje in junake. Vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu.
Tekma svetovnega pokala v težavnostnem plezanju Kranj 2019 letos že 24. zapored gostuje v gorenjski prestolnici. Da v živo glasno podprete junakinje in junake slovenske reprezentance v športnem plezanju ter srečate najboljše športne plezalce z vsega sveta, si rezervirajte zadnji setembrski konec tedna. Na kranjski tekmi znova pričakujemo številčno slovensko posadko, ki bo vesela vaše podpore v živo.

V soboto, 28. septembra, bodo ob 8.00 na sporedu moške kvalifikacije in ob 14.30 ženske kvalifikacije. Vrhunec kranjske tekme bo v dvorani Zlato polje v nedeljo, 29. septembra, s polfinalom ob 8.00 in finalom ob 17.15. Bogat bo tudi spremljevalni program. Celoten PROGRAM >>>.

Vstopnice za kranjsko tekmo so že na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu >>> SPLETNA PRODAJA VSTOPNIC. Na sedežu Planinske zveze Slovenije na naslovu Ob železnici 30 a v Ljubljani bodo naprodaj od 2. septembra v času uradnih ur.


eventim_prodajna_mesta

Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, vstop na vse tekme je prost za otroke do vključno 12. leta. Vstopnina za polfinale je 12 € oz. 10 € za člane PZS, za finale pa 20 € oz. 15 € za člane PZS. V prednaročilu do vključno 20. septembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za oba dneva zagotovite po akcijski ceni 20 € oz. 15 € za člane PZS. Če ne bodo razprodane, bo nakup vstopnic mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 29. septembra od 7.30 za polfinale in od 15.30 za finale.

Popust za člane Planinske zveze Slovenije velja pri nakupu na sedežu PZS, kjer izkažejo svoje članstvo z veljavno planinsko izkaznico in osebnim dokumentom, in pri Eventimovi spletni prodaji, kjer popust velja ob vnosu številke članske izkaznice v okvirček za promocijsko kodo za popust. Prodaja vstopnic je mogoča tudi na Eventimovih prodajnih mestih: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika.

https://www.pzs.si/novice.php?pid=13659 22. 9. 2023