PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 20. november 2019, ob 9.50 uri

Naveza - končni obračun članarine PZS 2019

Bliža se konec novembra in s tem tudi zaključni obračun članarine za leto 2019. Končni obračun za leto 2019 bomo izvedli avtomatsko v Navezi, društvom in klubom tako ni potrebno narediti ničesar. Obračun bo narejen glede na število vpisanih članarin v Navezo tekom leta.
S končnim obračunom se bodo obračunali tudi vsi dobropisi v primeru napake, ki je bila odpravljena ali stornacije določene članarine, ki ste jo v Navezi izvedli za prehod članarine iz B v A, enako velja za izkaznice. Ko bodo obračuni narejeni, 30. 11. 2019, vas bomo tudi pozvali, da jih pogledate in potrdite v kolikor so pravilni oz. sporočite morebitna odstopanja. V kolikor boste imeli v obračunu napake, boste to javili na portal@pzs.si.

Pomembno:
  • V Navezo morate imeti vpisane vse članarine za leto 2019, v kolikor le te niso, obračun ne bo pravilen. Sedaj je tudi še čas, da uredite vse potrebno.
  • Končni obračun boste pregledali in potrdili v Navezi.
  • Na naslov PZS boste vrnili vse znamkice, ki vam bodo ostale, število le teh bo razvidno iz končnega obračuna.
  • NE POZABITE, da morajo biti zahtevki pokriti s podpisanimi pristopnimi izjavami. Pri preverjanju imate nekateri še vedno odprte zahtevke oz. člani pod kontaktnimi osebami nimajo dodanih pristopnih izjav.

Rok za vnos članarine 2019 je 30.  november 2019, do 23.59 ure.

Rok za zaključek oz. potrditev končnega obračuna je 5.december 2019, do 23.59 ure (O tem vas bomo še enkrat obvestili 1. decembra 2019, ko bomo izvedli avtomatsko izdelavo končnih obračunov). Po tem roku vam bomo članarino avtomatsko zaprli in zaračunali vse izdane znamkice.

Predvidoma 15. decembra 2019 bo možno pričeti z vnašanjem članarine za leto 2020 o čemer vas bomo predhodno obvestili.

Pomembno:
Znamkic za leto 2020 ne naročate, saj smo jih za vas že naročili in jih boste prejeli do 15. decembra 2019 skupaj z vsemi dokumenti. Tekom leta boste dodatne znamkice naročali preko Naveze v kolikor se bo pojavila potreba. Pogoja, da boste prejeli znamkice za leto 2020 sta zaključena članarina za leto 2019 v Navezi in plačane obveznosti za leto 2019.

Za dodatna pojasnila in vprašanja smo vam na voljo na portal@pzs.si.Pomembno:
Kar nekaj vas je pisalo, da ne morete vstopiti v Navezo. Razlog je v tem, da vam na vsake 6 mesecev poteče geslo in ga je potrebno ponastaviti. Navodila glede tega ste prejeli v začetku leta. Sedaj jih prilagam še enkrat. Prosim, da jih spravite in preberete. V Navezo lahko vstopate samo tisti na katere je pisano pooblastilo oz. imajo omogočen dostop. Vstop v Navezo druge osebe preko osebnega u.i. in gesla je kazniv in za to ste podpisali Izjavo o varovanju osebnih podatkov. Vsak vstop v Navezo se beleži v dnevnik. Prosimo, da to upoštevate. V kolikor kdo od vaših društvenih delavcev potrebuje dostop, nam to sporočite in ga bomo uredili.

PDF Ponastavitev gesla in pozabljeno geslo
https://www.pzs.si/novice.php?pid=13870 4. 8. 2020