PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


ponedeljek, 10. februar 2020, ob 12. uri

Pridružite se Migimigi izzivom, zabavno bo!

Seveda, vsi smo že slišali za Triglav ter kdaj obiskali Šmarno goro! Vendar pa je v Sloveniji še ogromno planin, ki jih pozna ali obiskuje le redkokdo. Se želiš podučiti o manj poznanih in obljudenih slovenskih vrhovih ter kako jih osvojiti na varen, zabaven in odgovoren način? Sprejmi izziv, reši kviz in spoznaj skrite planinske kotičke.


1200_X_1200_LOGO_MIGI_1Ljubitelji planin, pozor!

Nov planinski izziv Gremo v planine! že navdušuje vse ljubitelje planin in pohodništva. Vabljeni tudi vi, da v zanimivem kvizu preverite, kako dobro poznate slovenske planine. Tudi tiste, kjer (še) ni množičnega turizma, kajti v letošnjem izzivu bomo pozornost namenili prav tem, manj znanim in obiskanim slovenskim goram.


resi_planinski_kviz_2


Za miren spanec

To pa še ni vse. Ker na naše telesno in duševno počutje ter zdravje pomembno vpliva kakovost našega spanja, vas vabimo, da svoje spalne navade preverite v kratkem strokovnem testu Kako dobro pa ti spiš? Morda vam bo prav kviz v pomoč, da (še) izboljšate svojo spalno rutino in vstopite v nov dan z dovolj energije.

sprejmi_izziv


Planinski izziv in izziv za boljše spanje pa še zdaleč nista edina letošnja Migimigi izziva. Kliknite na www.migimigi.si in si oglejte, kateri zabavni izzivi vas še čakajo v letu 2020!

https://www.pzs.si/novice.php?pid=14062 27. 5. 2024