PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


ponedeljek, 31. avgust 2020, ob 13. uri

Seminar za mentorje planinskih skupin – razpis, prijava možna le še preko Katisa

OBVESTILO: prijava na seminar za mentorje planinske skupine 2020 je možna le še preko Katisa. Prosta so le še 3 mesta. Prijava, ki ne gre preko Katisa, ni več možna, saj so ta mesta že zapolnjena. Najlepša hvala za povpraševanje in vse prispele prijave.

Cilj usposabljanja je udeležence seznaniti z različnimi oblikami in vsebinami organizirane planinske dejavnosti in postopki njihovega varnega vodenja.

Pogoji:
Kandidati, ki želijo pristopiti k usposabljanju, morajo imeti doseženo peto stopnjo izobrazbe katere koli usmeritve s pedagoško smerjo. Obvezna je tudi dveletna predhodna aktivnost v planinstvu in članstvo v PZS.

Naziv:
Udeleženci, ki uspešno opravijo vse izpitne obveznosti, prejmejo strokovni naziv mentor planinske skupine in so vpisani v register, ki ga vodi Planinska zveza Slovenije.

Kje in kdaj: v Planinskem učnem središču Bavšica, od 9. do 11. oktobra 2020.

Strošek usposabljanja: 156,00 €.

Prijave: Izpolnjeno, podpisano in žigosano prijavnico, skupaj z izjavo o zdravstveni primernosti (glejte prilogi) pošljite najkasneje do 11. septembra 2020 na naslov Planinska zveza Slovenije, Mladinska komisija, p.p. 214, 1001 Ljubljana.

Opomba: Program je uvrščen v Katalog programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja za šolsko leto 2020/2021 in prinaša 1,5 točke. Pogoj za pridobljeno točko je prijava preko Katisa. Poleg tega se morate vsi prijavljeni preko Katisa prijaviti tudi s prijavnico v prilogi in jo poslati na PZS (zaradi vseh osebnih podatkov, ki jih potrebujemo).

 

Vabljeni na koristen, poučen in zabaven teden v osrčju bavških gora!

Prilogi:


PDF Knjižica akcij MK 2020
https://www.pzs.si/novice.php?pid=14515 4. 10. 2022