PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


petek, 3. december 2021, ob 15.50 uri

Jožef Bobovnik nočni gost na 1. programu Radia Slovenija

Namestnik načelnika Vodniške komisije PZS in inštruktor planinske vzgoje Jožef Bobovnik, tudi predsednik PD Fram, je bil v noči na 5. december gost na 1. programu Radia Slovenija. Vabljeni k poslušanju pogovora v radijskem arhivu!
"Organizirane in strokovno vodene ture so najboljše zagotovilo za varno obiskovanje gorskega sveta. Še posebej, če se zanje obiskovalci tega više ležečega sveta odločijo v razmerah, za katere menijo, da jim lahko povzročajo težave. Zanje s svojimi aktivnostmi in znanji že več desetletij skrbijo prostovoljni vodniki Planinske Zveze Slovenije. V Nočnem obisku se nam bo pridružil namestnik načelnika Vodniške komisije PZS in inštruktor planinske vzgoje Jožef Bobovnik. Z njim bomo govorili o pridobivanjih znanja in izkušenj z različnih področij planinstva in s kakšnimi dejavnostmi slovenska krovna planinska organizacija skuša – ob vedno večji popularizaciji planinstva – o pomenu teh znanj ozavestiti vse obiskovalce gora," je nočni pogovor napovedal voditelj Aleš Ogrin

Vabljeni k poslušanju oddaje Nočni obisk, ki je bila na sporedu v noči na nedeljo, s 4. na 5. december, v spletnem arhivu 1. programa Radia Slovenija!
https://www.pzs.si/novice.php?pid=15383 27. 1. 2023