PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 12. maj 2022, ob 8.30 uri

Postani podpornik projekta OSP 2022

Obiskovanje plezališč je brezplačno, zato je odgovornost vsakega plezalca, da po svojih močeh prispeva k vzdrževanju opreme in s svojim ravnanjem poskrbi za ohranjanje plezališč in narave okoli njih. Podpri projekt OSP z nakupom nalepke, ščetke ali majice ali poslanim SMS-sporočilom Projektosp5 na 1919. Z zbranimi sredstvi se trudimo plezališča ohraniti varna, dostopna in lepo urejena.
Projekt OSP ali Opremimo slovenska plezališča je inicitiva vključevanja plezalcev v skrb za plezališča in spodbujanja odgovornega ravnanja in varnega plezanja. Obiskovanje plezališč je brezplačno, zato je odgovornost vsakega plezalca, da po svojih močeh prispeva k vzdrževanju opreme in s svojim ravnanjem poskrbi za ohranjanje plezališč in narave okoli njih.

Kako lahko prispevam k Projektu OSP in opremljanju in varovanju slovenskih plezališč?
V spletni Planinski trgovini prodajamo nalepke Podpornik projekta OSP 2022, ščetke Projekt OSP in majice Projekt OSP, z nakupom katerih lahko podprete projekt OSP. Prispevate lahko tudi z donacijami preko paypal računa ali s SMS-sporočilom Projektosp5 na 1919

projekt_osp_podpornik_nalepka

-------------------------
Povezana novica:
Projekt OSP za prihodnost slovenskih plezališč
https://www.pzs.si/novice.php?pid=15686 20. 5. 2022