PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


31. 1. 2018 / Kulturna prireditev

Alpinistično-plezalni večer 2018

Vrsta dogodkaKulturna prireditev
Kdaj31. 1. 2018 17:30
Traja do31. 1. 2018 (1 dni)
Zborno mestoLjubljana, Gospodarsko razstavišče
OrganizatorKomisija za alpinizem, Komisija za športno plezanje in Komisija za gorske športe Planinske zveze Slovenije
Spoštovani,

vljudno vabljeni na podelitev priznanj najuspešnejšim v alpinizmu, športnem in lednem plezanju ter turnem smučanju.

Planinska zveza Slovenije ter njene Komisija za alpinizem (KA), Komisija za športno plezanje (KŠP) in Komisija za gorske športe (KGŠ) vas v okviru sejma Natour Alpe-Adria vabimo na alpinistično-plezalni večer, kjer bomo podelili priznanja tistim, ki so s svojimi dosežki najvidneje zaznamovali preteklo leto.
Namen izbora je ovrednotiti najkakovostnejše alpinistične vzpone, vrhunske športnoplezalne dosežke in uspehe v lednem plezanju in turnem smučanju ter javnosti predstaviti dosežke slovenskih alpinistk in alpinistov, ki so lani opravili več uspešnih vzponov in odprav, športnih plezalk in plezalcev, za katerimi je znova imenitna sezona, ter lednih plezalcev in turnih smučarjev, ki so dosegli odlične tekmovalne dosežke na svetovni ravni. Podelili bomo tudi priznanje za življenjsko delo v alpinizmu.

Slovesna podelitev priznanj najuspešnejšim alpinistom, športnim plezalcem, lednim plezalcem in turnim smučarjem leta 2017 bo v sredo, 31. januarja 2018, ob 17.30 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (v dvorani Urška).

Prireditev bo obogatena z alpinističnimi in plezalnimi kratkimi filmi, pred njo, ob 16.00, pa bo predavanje Nives Meroi in Romana Beneta, prav tako v dvorani Urška.

Vljudno vabljeni!

-------------------------
Člani registriranih alpinističnih in športnoplezalnih odsekov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se prijavite na e-naslov alpinizem@pzs.si ali sportno.plezanje@pzs.si, do petka, 26. 1. 2018, do 20. ure. Ostali se lahko dogodka udeležijo z vstopnico, ki jo kupijo na blagajni sejma.
https://www.pzs.si/koledar.php?pid=15724 4. 10. 2022