PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 6. julij 2022, ob 0. uri

RAZPIS I Ženski alpinistični tabor – Izmenjava s francoskimi alpinistkami v Julijskih Alpah

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpinistke, ki bo potekal predvidoma od četrtka 4. avgusta 2022, zvečer do nedelje, 7. avgusta 2022, v ostenjih Julijskih Alp. Izhodišče bo Tonkina koča na Vršiču.
Tokrat bo tabor obarvan nekoliko drugače. Pridružile se nam bodo namreč alpinistke iz Francije, ki so izkazale željo po povezovanju in spoznavanju slovenskih gora. Naš namen bo tako plezanje, navezovanje stikov in prenos izkušenj med nami. V bližnji prihodnosti pa jih obiščemo mi.

Na tabor vabimo vse slovenske alpinistke (tako starejše kot mlajše) in starejše pripravnice, ki morajo pisno po elektronski pošti (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Izmenjava 2022) poslati izpolnjeno prijavnico najpozneje do vključno ponedeljka, 25. 7. 2022.

Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

OPOMBA: Prijave zbiramo izključno v PDF formi, druge ne bomo upoštevali.

Število udeleženk tabora je okvirno omejeno na 12 kandidatk. Te bodo izbrane na podlagi petnajstih najboljših skalnih vzponov v zadnjih 3 letih (2019 - 2022) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih.

Tabor bo vodila Katarina Legat. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere in želje članic.

KA PZS bo krila del stroškov tabora. Podrobnosti sledijo po izboru.

Kontaktna oseba: Katarina Legat 040 511 235, ali Matjaž Šerkezi 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti bodo kandidatke in pozneje udeleženke dobile po elektronski pošti.

Z lepimi pozdravi.

Katarina Legat, vodja tabora

Oto Žan, načelnik IO KA PZS

Priloga:
DOC Prijavnica

https://www.pzs.si/novice.php?pid=15787 22. 6. 2024