PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 26. oktober 2022, ob 0. uri

RAZPIS I Obnovitveno usposabljanje TKV 1 in TKV 2

Turnokolesarski vodnik mora po pridobitvi naziva najmanj na vsaka štiri leta (pogoj velja od leta 2019 naprej s sprejetjem novega pravilnika o licenciranju strokovnih kadrov PZS) z udeležbo na obnovitvenem usposabljanju podaljševati licenco za opravljanje strokovnega dela na področju planinstva.
Usposabljanje bo potekalo v dveh delih, in sicer:
praktičen del v trail centru Ajdovščina, 19. 11. 2022, cel dan I (skupna tura, prva pomoč na terenu, pumptrack),
teoretičen del bo organizirano preko ZOOM, 14. in 15. 11. 2022, med 17. in 20.30 uro.

Obvezne so predhodne prijave na elektronski prijavnici, ki jo najdete - https://forms.gle/PqmkXrKaaXnu9p967.

Prijave zbiramo do vključno 9. 11. 2022. Po tem datumu prijave niso več možne.
Podroben urnik in navodila bodo poslana samo prijavljenim.

Podrobne informacije o urniku bodo prijavljeni udeleženci dobili po zaključenih prijavah in pred začetkom usposabljanja skupaj z dostopom do spletne učilnice.

Cena obnovitvenega usposabljanja je 20 € in pokriva stroške organizacije in predavanj. Za plačilo kotizacije bo izdan račun in plačate po računu. Račun boste prejeli pravočasno, s tem razlogom so vsa vprašanja, kdaj bo račun, odveč.

Pomembno:
• Seminarja se lahko udeležijo samo usposobljeni TKV 1 in TKV 2 z urejeno članarino PZS v letu 2022 na dan prijave. Prijava nasprotno ne bo upoštevana in na to ne bomo posebej opozarjali.
• Za uspešno končan licenčni seminar je potrebna 100 % udeležba na praktičnem delu in predavanjih. Vprašanja, ali lahko manjkam, ker imam to pa to, so s tem razlogom odveč. Lahko, ampak licenca ne bo priznana.
• Veljavnost licence se bo podaljšala do 31. 12. 2026.
• Seznam trenutno veljavnih licenc je v Navezi pod menijem Usposabljanja. Za podrobnosti se pozanimajte v tajništvu svojega matičnega planinskega društva.

Za vse dodatne informacije v zvezi z usposabljanjem, ki jih niste razbrali iz razpisa, smo vam na voljo na elektronskem naslovu turno.kolesarstvo@pzs.si.

Lep planinski pozdrav.

Atila Armentano, načelnik KTK PZS

https://www.pzs.si/novice.php?pid=15963 16. 7. 2024