PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


5. 8. 2018 / Usposabljanje

Seminar za mentorje planinskih skupin

Vrsta dogodkaUsposabljanje
ObmočjeJulijske Alpe
Kdaj5. 8. 2018
Traja do10. 8. 2018 (6 dni)
Zborno mestoBavšica
KomisijaMladinska komisija

ORGANIZATOR:

PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, MLADINSKA KOMISIJA

OPIS:

Usposabljanje je oblika internega strokovnega usposabljanja pedagoških delavcev s področja planinstva. Njegov namen je pridobitev strokovne usposobljenosti za organiziranje in spodbujanje celoletne planinske dejavnosti ter vodenje planinskih skupin v planinskih društvih, vrtcih, osnovnih in srednjih šolah, dijaških domovih, na fakultetah in v drugih organiziranih oblikah vzgojno-izobraževalne dejavnosti.

CILJI:

Cilj usposabljanja je udeležence seznaniti z različnimi oblikami in vsebinami organizirane planinske dejavnosti in postopki njihovega varnega vodenja.

VODJA TEČAJA:

Janko Mihev

UDELEŽENCI:

10 - 20

POGOJI PRIJAVE:

  • dosežena VI. ali VII. Stopnja izobrazbe katere koli usmeritve s pedagoško smerjo, študent višjega letnika ali absolvent katere koli usmeritve s pedagoško smerjo,
  • ustrezno zdravstveno stanje,
  • poznavanje vsebine Planinske šole,
  • dveletna prehodna aktivnost v planinstvu,
  • članstvo v PD, ki je član PZS

NAZIV:

Udeleženci, ki uspešno opravijo vse izpitne obveznosti, prejmejo strokovni naziv mentor planinske skupine in so vpisani v register, ki ga vodi Planinska zveza Slovenije.

PRIJAVE:

 

 

Vsi kandidati morajo poslati prijavo na priloženem obrazcu Prijavnica na seminar in zdravniško potrdilo, ki je prav tako v prilogi, na naslov: PZS, Mladinska komisija, Ob železnici 30 a, p. p. 214, SI- 1001 Ljubljana.

ROK PRIJAV:

11. 6. 2018

PRIJAVNINA:

285 EUR

INFORMACIJE:

Vse morebitne dodatne informacije dobite pri strokovni sodelavki Veroniki Susman, na e-naslovuveronika.susman@pzs.si ali na telefonski številki (01) 434 56 89.


Prilogi:
DOC Prijavnica
DOC Zdravniško potrdilo
https://www.pzs.si/koledar.php?pid=15977 15. 7. 2024