PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


ponedeljek, 28. november 2022, ob 16. uri

CEWE osebni koledar s katerim očarate vsakogar

Če razmišljate o izdelavi (p)osebnega stenskega koledarja, ki je lahko izvrstno decembrsko darilo, potem je CEWE pravi naslov za uresničitev vaše želje.

CEWE je priznan in vseevropsko prisoten ponudnik tiskarskih storitev. S sodobno opremo zagotavljajo tisk fotografij, osebnih koledarjev, fotoknjig, voščilnic in drugih tiskarskih storitev najboljše kakovosti.

CEWE koledar - Best price emotion ratio
Iščete idejo za darilo? CEWE koledar je unikaten, dostopen in čustven - z eno besedo popoln! Naj bo vsak mesec okrašen z vašimi najlepšimi fotografijami!

Izbirate lahko med:

  • več kot 25 vrstami koledarjev,
  • 5 vrstami prvovrstnega papirja,
  • poljubno izbiro meseca začetka meseca in med
  • več 100 postavitvami in koledarskimi predlogi.
S CEWE osebnim koledarjem boste očarali vsakogar.

cewe_koledar_xmas_v2_2022_585x165px

Hitro in enostavno naročilo kar preko spleta
Potrebujete le 12 fotografij in 12 minut za oblikovanje svojega CEWE foto koledarja! V programu CEWE Fotosvet lahko oblikujte strani, izbirate fotografije in oddate naročilo.

Čaroben koledar, fotoknjigo ali pa navadno fotografijo lahko pripravite v Aplikaciji CEWE ali pa kar v CEWE spletnem urejevalniku.

Koledar kot božično darilo
Za garantirano dostavo pred svetim večerom, oddajte naročilo najkasneje do 18. decembra.Ugodnost za člane PZS: promocijski kupon PZSCEWEKOLEDAR20

Člani PZS z uporabo kode kupona pridobijo 20% popusta pri naročilu katerega koli CEWE fotokoledarja. Ustvarite si lasten personaliziran koledar. Popust velja do konec leta 2022. Popust se lahko koristi na strani cewe.si ali s programom CEWE Fotosvet. Koda velja 1x na uporabnika.

cewe_fotoknjiga_xmas_v2_2022_585x165px
https://www.pzs.si/novice.php?pid=16029 30. 11. 2023