PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 28. december 2022, ob 12. uri

Podarite članarino v Planinski zvezi Slovenije

Biti član Planinske zveze Slovenije pomeni biti pripaden eni največjih in najbolj množičnih nevladnih, prostovoljskih organizacij v Sloveniji z bogato zgodovino. Pomeni, da nam je planinstvo način življenja in ker se zavedamo vrednosti takšnega članstva, smo letos uvedli posebnost: letno članarino lahko komurkoli podarite kot vrednostni bon.
V naši trgovini (fizično ali na spletu) boste kupili darilni bon v vrednosti članarine, za katero jo boste podarili, torej ali za kategorijo A, B, S+Š in P+O. Ob prejemu bona boste prejeli tudi darilno kodo za članarino.

darilni_bon1


Postopek uveljavitve bona

• Na spletnem portalu clanarina.pzs.si v sklopu registracije vnesite »kodo za registracijo«, katero prepišete z bona (koda je obarvana rdeče).

• Kodo morate potrditi s klikom na moder gumb »Preveri«. V kolikor ste kodo pravilno vpisali, se bo izpisalo obvestilo »Kupon je veljaven«.

• V naslednjih korakih izberete še planinsko društvo ali klub, v katerega se želite včlaniti ter osebne podatke.

• S končanjem registracije se sproži postopek včlanitve ter naročilo članske izkaznice z veljavnim članskim zavarovanjem. Registracija ne zahteva dodatnih stroškov.

• Ob morebitnih težavah pri registraciji nam pišite na clanarina@pzs.si


darilni bon_1

POMEMBNO: Zavarovanje, ki je vključeno v članarino, se aktivira na portalu clanarina.pzs.si. Dan po vpisu na spletni obrazec je zavarovanje veljavno. Član pa v roku 10 delovnih dni po prijavi na navedeni naslov prejme člansko izkaznico z znamkico za tekoče leto. Z njo lahko nato koristi vse članske ugodnosti v Sloveniji in tujini. 

 

https://www.pzs.si/novice.php?pid=16073 19. 6. 2024