PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 28. september 2023, ob 12. uri

Odprtje otroškega igrišča pri Planinskem domu pri Gospodični

Vabimo vas, da se ob odprtju novega otroškega igrišča poveselimo skupaj! Dobimo se v soboto, 30. septembra 2023, ob 10. uri pri Planinskem domu pri Gospodični na Gorjancih. Z nami bodo tudi športniki in otroci iz osnovne šole Brusnice in Stopiče.
Otroci Triglava se bodo po novem lahko igrali na igrišču pri Domu na Gospodični. Pobuda Očistimo naše gore, v okviru katere že štirinajsto sezono ozaveščamo o varnem in odgovornem obnašanju v gorah, spodbujamo spoštljiv odnos do narave in širimo navdušenje nad pohodništvom, se namreč znova povezuje z akcijo Otroci Triglava. Zavarovalnica Triglav je v okviru omenjenega projekta tokrat pomagala uresničiti načrte za novo otroško igrišče, ki ga je zasnovalo Planinsko društvo Krka Novo mesto.

Vabimo vas, da se ob novi igralnici poveselimo skupaj! Dobimo se v soboto, 30. septembra 2023, ob 10. uri pri Planinskem domu pri Gospodični na Gorjancih (Gospodična 10, 8321 Brusnice). Z nami bodo tudi športniki in otroci iz osnovne šole Brusnice in Stopiče.

Dogodek je primeren tudi za družine z majhnimi otroki, saj do vrha vodi lahka planinska pot, ki jo lahko z zmerno hojo prehodimo v dobri uri.
https://www.pzs.si/novice.php?pid=16600 15. 7. 2024