PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


Spomin s planin

Avtor:

Šifra:

Teža: 150,00 g.

Skupina: OTROŠKI KOTIČEK

Cena:9,90 EUR

Cene vsebujejo DDV.

Le komu še ni čas počasi tekel na deževen ali meglen dan? Ali pa v dolgem zimskem večeru ob peči planinske koče? Za krajšanje (pre)dolgega časa vam od danes ponujamo enostavno, elegantno in že na uho prijazno rešitev - Spomin s planin.

Spomin s planin krepi pomnenje, predvsem pa skrbi za zabavnejši boj z dolgčasom. Oborožite se s štiriindvajsetimi pari okroglih »žetončkov« potiskanimi z izbranimi fotografijami. Žetončki so razdeljeni na šest tematskih sklopov in sicer slovenski vrhovi, slovenske planinske koče, različni slovenski planinski objekti, spomeniki slovenskim planinskim veljakom ter seveda ločeno cvetoči ter živalski gorski prebivalci.

Po zmagi nad dolgčasom lahko arzenal žetončkov pospravite v kartonski tulec, kjer bodo čakali na nove bitke.Spomin s planin - priljubljeno otroško igro najdete na eni izmed polic Planinske trgovine. Če pa nas ne utegnete obiskati na naslovu Ob železnici 30a v Ljubljani, lahko igro naročite tudi preko spletne trgovine oz. jo naročite na brezplačni telefonski številki 080 18 93. V vsakem primeru jo dobite v zameno za 9,90 €.
https://www.pzs.si/izdelek.php?pid=564 31. 5. 2020