PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 15. februar 2012, ob 0. uri

Začetni alpinistični tečaj v zimskih razmerah - razpis 2012

Komisija za alpinizem PZS razpisuje začetni alpinistični tečaj v zimskih razmerah, ki bo potekal od srede, 21. marca 2012, s pričetkom ob 18. uri do nedelje, 25. marca 2012. Tečaj bo predvidoma na območju Zelenice.

Tečaj je namenjen tečajnikom in pripravnikom alpinističnih odsekov - tistim, ki bi radi samo plezali in tudi tistim, ki bi se na tečaju ukvarjali tudi s turnim smučanjem. Število udeležencev tečaja je omejeno na 20 tečajnikov.

Cena tečaja (v katero je vključena tudi popolna oskrba na koči - spanje, zajtrk, večerja) pa je:
• Starost 18 do 25 let = 150 €
• Starost 26 do 30 let = 240 €

Na osnovi prijav bo PZS poslala račun vsem klubom prijavljenih kandidatov.

Vse obveščanje prijavljenih bo potekalo izključno preko elektronske pošte vseh prijavljenih, prav tako bo vse objavljeno na posebnem linku spletne strani KA in sicer na:

http://www.ka.pzs.si/?str=666&pid=3

Rok prijav je nedelja, 11. marec 2012 do vključno 20. ure , prijavo na priloženem obrazcu pa morajo kandidati poslati izključno preko elektronske pošte na: alen.marinovic@gmail.com, geslo pod zadeva: ZIMSKI TEČAJ

Opozarjamo, da se kasnejše in nepopolne prijave ne bodo upoštevale.

Poleg osebne in tehnične opreme mora vsak udeleženec poskrbeti za plazovno žolno, lopato, sondo in plezalno vrv na dva tečajnika. Za turne smučarje je seveda obvezna tudi kompletna oprema za turno smučanje. Program tečaja je različen za turne smučarje in tiste, ki turno ne smučajo. Zato je v prijavnici potrebno obvezno navesti ali se boste tečaja udeležili kot turni smučar ali ne. Tečaj pa ni v nobenem primeru namenjen bordanju! Vsi prijavljeni bodo pravočasno dobili okviren program tečaja in podroben spisek potrebne opreme.

Razpis velja tudi za alpinistične inštruktorje.

Vse morebitne dodatne informacije: Alen Marinović, 040 471 988, alen.marinovic@gmail.com.

Vodja usposabljanja pri KA PZS
Tomo Česen
Načelnik KA PZS
Miha Habjan

 Vodja tečaja:
Alen Marinović

Priloga:
DOC Razpis in prijavnica na začetni alpinistični tečaj v zimskih razmerah KA PZS (311,50 KB)

https://www.pzs.si/novice.php?pid=6674 11. 4. 2021