PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


torek, 22. maj 2012, ob 0. uri

Kramp turca - skupno urejanje planinskih poti PD Litija

Komisija za turno kolesarstvo PZS vabi na skupno delovno akcijo markacistov in kolesarjev, na četrto KRAMP TURCO, ki bo tokrat potekala na območju Litije v nedeljo, 3. junija 2012. Vsi zagnani - vabljeni!
Tudi letos bomo tako kot že tri leta zapored markacisti in kolesarji družno urejali planinske poti (lanska zagnana akcija). Po treh zelo uspešnih, pa tudi prijetnih akcijah na Tolminskem, se bomo tokrat preselili v osrednjo Slovenijo.

ZBORNO MESTO: dobimo se v Litiji, na parkirišču pri bencinski črpalki OMV, ob 9. uri, od koder se bomo odpravili na delo.

OPREMA: Potrebujemo krampe, rovnice, grablje in zaščitne rokavice, ostalo orodje pa bodo priskrbeli markacisti. Vzemite pohodniške čevlje, za zaščito pri delu, pa tudi nekaj proti dežju.

PREHRANA: na terenu bo iz nahrbtnika, PD Litija pa bo sredi delovnega dne poskrbelo za malico. Ne pozabite na pijačo.

PRIJAVE: Za koordinacijo udeležbe skrbi Komisija za turno kolesarstvo PZS, prosimo, da se do vključno četrtka, 31. 5. 2012, prijavite na akcijo na elektronski naslov turno.kolesarstvo@pzs.si, poleg imena in priimka pa sporočite še telefonsko številko za morebitno nujno obveščanje oz. dogovor glede prevoza.

Vabljeni!

P.S. V primeru slabega vremena bo akcija odpovedana v petek, 1. 6. 2012, med 20.00 in 20.30.Sprememba 1. 6. 2012: Kot kaže, bo vreme primerno za delo, v primeru slabega vremena bo akcija odpovedana v soboto, 2. 6. 2012, med 18. in 20. uro.

V naslednjih dneh sledijo podrobne informacije o izvedbi akcije, morda vključimo tudi kolesa. :)

Komisija za turno kolesarstvo

https://www.pzs.si/novice.php?pid=6997 16. 8. 2022