PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 14. junij 2012, ob 0. uri

Nedelo in PZS: Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo

Planinska zveza Slovenije in Nedelo vabita vse planince in bralce Nedela, da glasujejo in sodelujejo v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo. Vabljeni!
Uredništvo Nedela skupaj s Planinsko zvezo Slovenije in sponzorjema Intersport in Mobitel organizira akcijo IZBERIMO NAJBOLJ PRILJUBLJENO PLANINSKO KOČO. V nedeljo, 17. 6. 2012, bodo v Nedelu objavili prvi nagradni kupon, na katerega boste lahko vpisali kočo, ki je po vašem mnenju do planincev najbolj prijazna. Glasovnico bo Nedelo objavljal vsako nedeljo do konca julija, glasovanje pa bo mogoče tudi na spletu.

PZS_znak_Napis_desno_2_mali Nedelo_logo
 
Planince in bralce Nedela vabimo, da na Nedelo pošljete fotografijo, ki ste jo posneli pred svojo najljubšo kočo, in jo pospremite z nekaj vtisi o izletu in koči. Fotografijo s kratko utemeljitvijo in svojimi podatki pošljite na naslov Nedelo, Dunajska 5, 1509 Ljubljana ali planine.nedelo@delo.si. Upravitelje koč, ki bodo prejele največ vaših glasov, bomo nagradili z uporabnimi nagradami, simbolične nagrade pa bomo razdelili tudi med izžrebane bralce, ki boste pošiljali predloge in svoje zgodbice.

Več o aktivnosti si lahko preberete na spletnem mestu Nedela.

Vabljeni h glasovanju in sodelovanju s svojimi vtisi!

https://www.pzs.si/novice.php?pid=7083 4. 3. 2021