PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 28. junij 2012, ob 0. uri

Katera je vaša najbolj priljubljena planinska koča?

Planinska zveza Slovenije in Nedelo vabita vse planince in bralce Nedela, da glasujejo in sodelujejo v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo. Vabljeni!
Skupaj s časnikom Nedelo smo začeli promocijsko akcijo Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo. Akcijo smo predstavili na naši spletni strani PZS in v E-novicah PZS v četrtek, 14. junija 2012. Skupaj z Nedelom smo akcijo predstavili in začeli na Dnevu slovenskih planinskih doživetij v Kranjski Gori v soboto, 16. 6. 2012, prve glasovnice pa so bile v častniku Nedelu objavljene v nedeljo, 17. 6. 2012.
Do 29. julija lahko vsi obiskovalci gora glasujejo za najbolj priljubljeno planinsko kočo: prek glasovnic, objavljenih v Nedelu, in prek spletne strani Dela: http://promo.delo.si/planinska-koca.

Koča oziroma upravitelj koče, ki bo prejela največ glasov, bo nagrajena s praktičnimi nagradami partnerjev v projektu, simbolične nagrade pa bomo razdelili tudi med izžrebane glasovalce. Akcijo bomo zaključili 5. 8. 2012, takrat bodo objavljeni rezultati glasovanja, naslednjo nedeljo pa bo v Nedelu izbrana koča obširneje predstavljena.

PZS_znak_Napis_desno_2_mali                              
                   
                             Nedelo_logo

Planince in bralce Nedela pa vabimo tudi, da na Nedelo pošljete fotografijo, ki ste jo posneli pred svojo najljubšo planinsko kočo, in jo pospremite z nekaj vtisi o izletu in koči. Fotografijo s kratko utemeljitvijo in svojimi podatki pošljite na naslov Nedelo, Dunajska 5, 1509 Ljubljana ali planine.nedelo@delo.si. Med izžrebane bralce, ki boste pošiljali predloge in svoje zgodbice, bodo razdeljene simbolične nagrade
Več o aktivnosti si lahko preberete na spletnem mestu Nedela.

Vabljeni h glasovanju in sodelovanju s svojimi vtisi!

----------------------------------------------------
Povezana novica:
- Nedelo in PZS: Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo

https://www.pzs.si/novice.php?pid=7122 5. 6. 2023