PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


ponedeljek, 30. julij 2012, ob 0. uri

Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo - do 2. 8. 2012 še prek glasovnic

Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo - prek glasovnic Nedela še do 2. 8. 2012, prek spletne strani pa je glasovanje končano. Planinska zveza Slovenije in Nedelo vabita vse planince in bralce Nedela, da glasujejo in sodelujejo v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo.
Skupaj s časnikom Nedelo smo začeli promocijsko akcijo Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo. Akcijo smo vam večkrat predstavili v več povabilih na naši spletni strani PZS, na Facebook strani PZS, v E-novicah PZS ... Skupaj z Nedelom smo akcijo predstavili in začeli na Dnevu slovenskih planinskih doživetij v Kranjski Gori v soboto, 16. 6. 2012, prve glasovnice pa so bile v častniku Nedelu objavljene v nedeljo, 17. 6. 2012.

Do 29. julija ste lahko obiskovalci gora za najbolj priljubljeno planinsko kočo glasovali prek spletne strani Dela, do 2. avgusta 2012 pa še sprejemajo izpolnjene glasovnice,objavljene v Nedelu (zadnjič so bile objavljene včeraj, 29. julija 2012).

Žrebanje bo potekalo v petek, 3. avgusta 2012,
v nedeljo, 5. avgusta 2012, bodo v Nedelu objavljeni REZULTATI GLASOVANJA za najbolj planinsko kočo, ki ste ji oz. ji še boste dali največ glasov.

Koča oziroma upravitelj koče, ki bo prejela največ glasov, bo nagrajena s praktičnimi nagradami partnerjev v projektu, simbolične nagrade pa bomo razdelili tudi med izžrebane glasovalce.

Izbrana najbolj priljubljena planinska koča bo obširneje predstavljena v Nedelu, 12. avgusta 2012.

Vabljeni k še zadnjemu glasovanju za vašo najbolj priljubljeno planinsko kočo!

PZS_znak_Napis_desno_2_mali
Nedelo_logo

----------------------------------------------------
Povezane novice:
- Samo še 4 dni - Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo
- Katera je vaša najbolj priljubljena planinska koča?
- Nedelo in PZS: Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo

 

 

https://www.pzs.si/novice.php?pid=7205 19. 10. 2021