PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


nedelja, 5. avgust 2012, ob 0. uri

Najbolj priljubljena planinska koča: Koča na Dobrči!

Danes, v nedeljo, 5. avgusta 2012, je Nedelo objavilo ime koče, ki je dobila največ glasov v akciji Planinske zveze Slovenije in Nedela: Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo. Glasovalci - obiskovalci gora ste največ točk namenili Koči na Dobrči. Čestitke!
Koča na Dobrči, 1478 m, ki jo upravlja Planinsko društvo Tržič, najemnika pa sta Jana in Milan Jančič, je prejela 55 od 1100 glasov, kolikor ste jih prek glasovnic Nedela ali prek spletnega glasovanja namenili kočam v tej akciji. K akciji smo vas vzpodbujali s prispevki, rednimi objavami v E-novicah PZS od začetka akcije, prav tako smo obvestili planinska društva in ostale.

Partnerja v tej akciji - Planinska zveza Slovenije in Nedelo - bosta koči podelila tudi priznanje za Najbolj priljubljeno planinsko kočo po izboru glasovalcev.
Če bo vreme dopuščalo, bomo kočo obiskali v torek, 7. avgusta 2012, ko bo koči oz. planinskemu društvu izročena praktična nagrada Telekoma.

Praktične nagrade, ki sta jih prispevali podjetje Intersport in Telekom, bodo po pošti razdelili tudi šestim izžrebanim glasovalcem, ostalih 94 pa bo prejelo majice. Skupaj je bilo torej podeljenih 100 nagrad.

Za vse ljubitelje hribov, ki bi se nam prihodnji teden želeli pridružili v Koči na Dobrči, bomo natančnejši datum in uro srečanja objavili tudi na spletni strani PZS in na Facebook strani PZS; objavljena pa bosta tudi na spletni strani www.delo.si ter Nedelovem Facebooku.

Več o koči in njenih oskrbnikih-najemnikih boste prebrali v prihodnji številki Nedela (12. 8. 2012).

ČESTITKE koči in se vidimo na Dobrči!

Zdenka Mihelič

Članek o izbrani koči v današnjem Nedelu (5. 8. 2012; s klikom nanj si ga lahko prenesete, 225 KB):
Izberimo_najbolj_priljublj_koco_Clanek_vNedelu_5_8_2012

PZS_znak_Napis_desno_2_mali
Nedelo_logo
----------------------------------------------------
Povezane novice:
- Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo - do 2. 8. 2012 še prek glasovnic
- Samo še 4 dni - Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo
- Katera je vaša najbolj priljubljena planinska koča?
- Nedelo in PZS: Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo

https://www.pzs.si/novice.php?pid=7221 22. 10. 2021