PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 14. marec 2013, ob 0. uri

Seminar družabnosti v gorah - Družabnost v planinski koči

Pomemben vidik udejstvovanja mladih v planinstvu je prav družabnost. Prve korake v svet strmin naredijo otroci skoraj izključno zaradi prijetnega druženja z vrstniki in ne zaradi samega zahajanja v gore. Umetnost pa je večje skupine otrok, mladostnikov in mladih povezati v celoto preko različnih iger, s katerimi utrjujejo prijateljstvo, tovarištvo in pripadnost skupini.
Tako Mladinska komisija PZS ponovno organizira Seminar družabnosti v gorah. S tokratnim naslovom Družabnost v planinski koči, se boste spoznali s kopico različnih iger, ki so namenjene veselemu preživljanju prostega časa v in ob planinski koči.

Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjate z vzgojo in izobraževanjem otrok in mladine, torej mladinskim voditeljem, mentorjem, vodnikom, oziroma vsem, ki bi radi preživeli zabaven vikend v Bavšici in se ob tem še kaj naučili.

Pomembno: Seminar se šteje tudi kot izpopolnjevanje mentoricam oz. mentorjem planinskih skupin. Z udeležbo na Seminarju družabnosti, vam ne bo potrebno obiskati še izpopolnjevanja.

Kje in kdaj: v Planinskem učnem središču Bavšica med 3. in 5. majem 2013.

Največje možno št. udeležencev:
25.

Cena:
60 €.

Prijave
pošljite po pošti na naslov: Mladinska komisija, Planinska zveza Slovenije, p. p. 214, 1001 Ljubljana, najkasneje do četrtka, 25. aprila 2013.

Več informacij
dobite pri vodji seminarja Urški Petek, na elektronskem naslovu 5ekurska@gmail.com.

Vabljeni!

Mladinska komisija PZS

PDF PRIJAVNICA na seminar Družabnost v gorah 2013 (89,08 KB)

https://www.pzs.si/novice.php?pid=7975 23. 9. 2020