PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 18. julij 2013, ob 0. uri

Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013

Ste že glasovali letos za svojo najbolj priljubljeno planinsko kočo? Če ste, vabljeni, da k sodelovanju povabite tudi svoje prijatelje. Če še niste, pa je še kar nekaj časa za raziskovanje in obiske planinskih koč po Sloveniji. Dobrodošli in vabljeni h glasovanju!
Uredništvo Nedela skupaj s Planinsko zvezo Slovenije organizira po lanskoletni zelo uspešni akciji akcijo IZBERIMO NAJBOLJ PRILJUBLJENO PLANINSKO KOČO tudi v tem letu. V 2012 je bila izbrana Koča na DobrčiPZS in Nedelo tako vabita vse planince in bralce Nedela, da glasujejo in sodelujejo v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013.
 
PZS_Znak120let_PZS_levo_barvni572 Nedelo_logo

V Nedelu bodo vsako nedeljo do vključno 18. 8. 2013 objavljene glasovnice, prav tako je glasovnica objavljene na spletni strani delo.si, kjer bralci lahko predlagate - glasujete svojo naj kočo za Najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013. Delo d.d. bo od  25. 8. 2013 do vključno 8. 9. 2013 (3 nedelje v Nedelu zapored) objavilo glasovnice s 5 finalisti za izbor Najbolj priljubljene planinske koče 2013. 
V nedeljo, 15. 9. 2013, bo Nedelo objavilo ime planinske koče, ki bo prejela največ glasov bralcev Nedela in spletnih glasovalcev. V nedeljo, 22. 9. 2013, pa bo Nedelo objavilo celovito reportažo in fotoreportažo o izbrani koči. 
SPLETNO GLASOVANJE >>>.

Planince in bralce Nedela pa tudi vabimo, da na Nedelo pošljete fotografijo, ki ste jo posneli pred svojo najljubšo kočo, in jo pospremite z nekaj vtisi o izletu in koči. Fotografijo s kratko utemeljitvijo in svojimi podatki pošljite na naslov Nedelo, Dunajska 5, 1509 Ljubljana ali planine.nedelo@delo.si. Upravitelje koč, ki bodo prejele največ vaših glasov, bomo nagradili z uporabnimi nagradami, simbolične nagrade pa bomo razdelili tudi med izžrebane bralce, ki boste pošiljali predloge in svoje zgodbice. Vsak teden pa bodo nagrajeni tudi glasovalci.
 
Več o aktivnosti si lahko preberete na spletnem mestu Nedela.
 
Vabljeni h glasovanju in sodelovanju s svojimi vtisi!

------------------------------------------------------------------------
Povezana novica:
- Nedelo in PZS: Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013
https://www.pzs.si/novice.php?pid=8398 4. 12. 2021