PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


petek, 26. julij 2013, ob 0. uri

RTV SLO: Migaj raje z nami danes in Program za mlade jutri

Vabimo vas k ogledu oddaje za razgibano življenje Migaj raje z nami, ki bo danes na 2. programu TV Slovenija ob 16.55, jutri ob 9.05 pa vas vabimo k poslušanju oddaje Program za mlade na 1. programu Radia Slovenija, kjer bo beseda tekla o planinstvu in mladih!
Migaj_raje_z_nami_oddaja_znakMigaj raje z nami, oddaja za razgibano življenje
Šport

Na sporedu: TV Slovenija, 2. program, v petek, 26. 7.2013 ob 16.50.

Napovednik: Prva polovica julijske oddaje Migaj raje z nami bo posvečena temam v povezavi s hribi in planinstvom. Predstavili vam bomo delo markacistov in usposabljanje vodnikov PZS, obiskali pa smo tudi planinski tabor mladih nad Dovjem, ki je v tistem terminu potekal v organizaciji Mladinskega odseka PD Slivnica pri Celju. V drugem delu pa sledi še predstavitev mladih športnikov, ki so se udeležili poletnega olimpijskega festivala evropske mladine v Utrechtu, ter reportaža s tekaške prireditve na Bledu - Nočne 10ke.

Ogled oddaje bo možen V ŽIVO na TV Slovenija, 2. program in na spletu >>> VIDEO_znak .
DODANO po ODDAJI: oglejte si oddajo VIDEO_znak.

Program za mlade

Na sporedu: Radio Slovenija, 1. program, v soboto, 27. 7.2013 ob 9.05.

Vabimo vas tudi k poslušanju mladinske oddaje Program za mlade, ki bo potekala v soboto, 27. julija 2013, na Prvem programu Radia Slovenija ob 9. uri. V radijskem studiu bo tekla beseda o planinstvu in mladih, o katerem o pripovedoval in vas navdušil načelnik Mladinske komisije PZS Matej Ogorevc. Med različnimi zanimivimi prispevki s področja planinstva se bodo z voditeljem oddaje pogovarjali tudi mladi planinci s MO PD Ljubljana Matica. Ne zamudite zanimivega pogovora!
Poslušajte oddajo V ŽIVO na RA SLO, 1. program, in na spletu >>> Ra_SLO_1_program_znak

Vabljeni k spremljanju oddaj!
https://www.pzs.si/novice.php?pid=8416 20. 5. 2024