PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


petek, 9. maj 2014, ob 0. uri

20 let Planinske koče na Kozleku

Na Kozleku nad Ilirsko Bistrico je bilo letos že 57 (sedeminpetdeseto) prvomajsko srečanje. Pa ne samo to. Letos, konec marca je PD Snežnik Ilirska Bistrica praznovalo že 20-letnico Planinske koče na Kozleku!
Čestitke Planinski skupini Podgora za složnost, gospodarnost in vnemo za ohranjanje planinskih vrednot. PS Podgora je skupina pri PD Snežnik Ilirska Bistrica. So zelo samostojna in smela skupina. So dobri organizatorju in udeležba na srečanjih kaže, da to znajo narediti.

Tudi letos se je srečanja udeležila lepa množica narave željnih obiskovalcev, ki so jih domačini lepo sprejeli in pogostili. Poudarili so, da so srečanja že od vsega začetka nepolitična in gre za čisto veselje v druženju, oddihu in praznovanju 1. maja, praznika dela. Včasih se nam je zdelo samo po sebi umevno, da smo vsi imeli delo, danes pa žal ni tako. Kakorkoli, na Kozleku smo praznovali vsi: tisti s službami in tisti, ki jih prizadevno iščejo. 

Dobrodošli v Planinski koči na Kozleku (997 m)!
 
Darinka Dekleva

PD_Sneznik_IL_Kozlek_1maj2014_foto_Maruska_Lenarcic_043m
Predsednica PD Snežnik Ilirska Bistrica Darinka Dekleva je vse zbrane nagovorila ob praznovanje 20-letnice koče, foto Maruška Lenarčič
https://www.pzs.si/novice.php?pid=9299 25. 1. 2022