PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


ponedeljek, 30. junij 2014, ob 0. uri

Akcija: Iščemo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2014

Planinska zveza Slovenije in Nedelo vabita vse planince in bralce Nedela, da glasujete in sodelujete v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2014. Vabljeni!


Vabimo vas, da se že tretje leto zapored pridružite Nedelovi akciji, v kateri s pomočjo bralcev in v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije iščemo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2014.
V letu 2012 in 2013 ste za najbolj priljubljeno planinsko kočo izbrali Kočo na Dobrči.
 
PZS_znak_Napis_desno2m700 Nedelo_logo

Včeraj, 29. junija, se je glasovanje začelo. V Nedelu je bil objavljen prvi nagradni kupon, na katerega lahko vpišete kočo, ki je po vašem mnenju do planincev najbolj prijazna, in ga pošljete v uredništvo Nedela. Prav tako pa je možno že glasovati prek splet.

Letos se za priznanje in nagrado poteguje 53 planinskih koč, ki so pridobile certifikat Družinam prijazna planinska koča ali imajo vgrajene čistilne naprave. S seznama koč v Nedelu ali v spletnem glasovanju izberite svojo najljubšo. Med glasovalce bo Nedelo vsak teden z žrebom razdelil 4 privlačne nagrade.

SPLETNO GLASOVANJE je možno TUKAJ >>>, vse do 12. septembra 2014.

Časovni potek glasovanja: Glasovnice bodo v Nedelu in na spletni strani objavljene osemkrat zapored, od 29. junija do vključno 17. avgusta 2014, upoštevane bodo vse glasovnice, prispele do vključno petka 22. avgusta 2014. To je prvi krog glasovanja; nato pa sledi še drugi krog, ko bodo od 24. avgusta do vključno 7. septembra 2014 objavljene glasovnice v Nedelu (3 nedelje zapored) in na spletni strani www.delo.si s 5 finalisti za izbor Najbolj priljubljene planinske koče 2014.
V drugem krogu glasovanja bodo upoštevane vse glasovnice, prispele od 24. avgusta do vključno petka, 12. septembra 2014.

V nedeljo, 14. septembra 2014, bo Nedelo objavilo ime planinske koče, ki bo prejela največ glasov bralcev Nedela in spletnih glasovalcev. V nedeljo, 21. septembra 2014, pa bo Nedelo objavilo celovito reportažo in fotoreportažo o izbrani koči.

Planinska koča, ki bo prejela največ glasov, bo prejela naziv naj planinska koča Nedelo 2014 in lepo nagrado.

Bralce Nedela tudi tokrat vabimo, da na Nedelo pošljete fotografijo, ki ste jo pred kratkim posneli pred planinsko kočo, in jo pospremite z nekaj vtisi o izletu in koči. Eno od njih bomo vsak teden objavili v Nedelu, številne druge bodo na ogled na spletni strani www.delo.si in Nedelovem facebooku.
Fotografijo s kratko utemeljitvijo in svojimi podatki pošljite na naslov Nedelo, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, ali planine.nedelo@delo.si. Prvo so objavili v Nedelu že v tej številki Nedela. 

Vabljeni h glasovanju in sodelovanju s svojimi vtisi!

Nedelo in Planinska zveza Slovenije


Izbor planinskih koč za glasovanje:


Planinski dom pri Gospodični na Gorjancih, Planinski dom na Mirni gori, Grmovškov dom pod Veliko Kopo, Planinski dom na Boču, Ruška koča, Po- štarski dom na Vršiču, Koča pri izviru Soče, Aljažev dom v Vratih, Šlajmarjev dom v Vratih, Koča na Planini pri Jezeru, Koča pri Triglavskih jezerih, Dom na Komni, Dom dr. Klementa Juga v Lepeni, Koča na planini Razor, Planinska koča na Uskovnici, Vodnikov dom na Velem polju, Koča pod Bogatinom, Krekova koča na Ratitovcu, Planinski dom na Kališču, Kranjska koča na Ledinah, Češka koča na Spodnjih Ravneh, Cojzova koča na Kokrskem sedlu, Planinski dom na Gospincu, Kamniška koča na Kamniškem sedlu, Domžalski dom na Mali planini, Frischaufov dom na Okrešlju, Dom planincev v Logarski dolini, Koča na Loki pod Raduho, Koča v Grohotu pod Raduho, Mozirska koča na Golteh, Planinski dom I. Štajerskega bataljona na Čreti, Dom na Menini planini, Valvasorjev dom pod Stolom, Roblekov dom na Begunjščici, Planinski dom na Zelenici, Dom na Peci, Koča na Pikovem, Dom na Uršlji gori, Koča Antona Bavčerja na Čavnu, Zavetišče na Planini, Koča na Bohorju, Tončkov dom na Lisci, Jurkova koča na Lisci, Planinski dom na Bukovici, Pečovniška koča na Grmadi pri Celju, Planinska koča na Ermanovcu, Koča na Blegošu, Dom na Lubniku, Slavkov dom na Golem brdu, Koča pri Jelenovem studencu, Planinski dom pri Krnskih jezerih, Kosijev dom na Vogarju, Koča na Gozdu.

-------------------------------------
Povezana novica:
Nedelo in PZS: Iščemo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2014

https://www.pzs.si/novice.php?pid=9478 15. 7. 2024