PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 4. september 2014, ob 0. uri

Plezalni center Ljubljana - akcija nakupa vstopnic po starih cenah

Po poletnem zatišju v Plezalnem centru Ljubljana, ki nikakor ni bilo čisto zatišje, saj je bilo zaradi plezalnih počitnic pri nas veliko razigranih otrok, zaradi bolj kislega poletnega vremena pa tudi polno, plezanja na suhem željnih obiskovalcev, smo s pričetkom septembra prestavili v prestavo višje. Od 1. septembra spet velja letni urnik, ki vam omogoča plezanje vse dni v tednu, s septembrom pričenjamo z našimi rednimi tedenskimi plezalnimi programi za otroke, mladino in odrasle, v želji, da bi plezalcem ponudili boljše pogoje za plezanje, smo nekoliko prevetrili še naše cene in pripravili novo akcijo.

AKCIJA: PREHITITE NOVO PLEZALNO SEZONO

Vse DO VKLJUČNO 15. SEPTEMBRA 2014 vam v Plezanem centru Ljubljana ponujamo možnost, da kupite vstopnico za 11 obiskov, trimesečno ali letno vstopnico po STARIH, PROMOCIJSKIH CENAH. Nove cene vstopnic za daljše obdobje začnejo veljati 16. septembra. Z nakupom vstopnic za daljše obdobje po starih cenah, si boste zagotovili, da boste lahko v katerem koli delu dneva ceneje brusili svojo plezalno formo za naslednjo pomlad.

Z akcijsko prodajo vstopnic smo že začeli! Pohitite in prehitite zimsko plezalno sezono plezanja na umetni steni plezalnega centra!

Če želite biti na tekočem z dogajanjem v Plezalnem centru Ljubljana, nas spremljajte na www.plezalnicenter.si, kjer se lahko prijavite na naše e-novice, da boste o vsem redno obveščeni. Sledite nam tudi na www.facebook.com/plezalnicenter!

*****
PLEZALNI CENTER LJUBLJANA
Telefon: +386 (0)68 61 32 10
E-naslov: info@plezalnicenter.si
http://plezalnicenter.si/
www.facebook.com/plezalnicenter

https://www.pzs.si/novice.php?pid=9574 3. 7. 2020