sreda, 17. oktober 2018
PRIJAVI SE
E-naslov
Geslo
zapomni si me [shrani piškotek]
REGISTRACIJA PRIJAVA
Pozabljeno geslo 
 Prijava / registracija  Prijava na E-novice  English language
POIŠČI

Forum
Zadnji komentarji
Vsi komentarji

SPLETNA TRGOVINA - IZDELKI V AKCIJI 


V AKCIJIGola gora, Nanga Parbat (8125 m), druga, dopolnjena izdaja
  24,9012,45 EUR Dodaj v košarico
–50 %
Avtor Viki Grošelj se je za ponatis odločil ne le zato, ker je prva izdaja razprodana, ampak predvsem zaradi novih osebnih soočanj z Nanga Parbatom. Kot član snemalne ekipe, ki je pripravljala film o gori za TV serijo Velikani Himalaje, se je udeležil lanske odprave na ta 8125 metrov visoki vrh.
 
V AKCIJIGorski škrat te vabi v hribe
  9,995,00 EUR Dodaj v košarico
–50 %
Družinski vodnik po 30 hribih v okolici Ljubljane, ki vsebuje še pobarvanke vseh 30 hribov, prostor za planinske žige in datum obiska gore, točen opis izhodišča, predvideni čas trajanja hoje, popust na hrano v kočah, zemljevid lokacije hribov in ostale planinske podatke.
 
V AKCIJILjubljana in okolica - 1 : 50.000
  8,103,24 EUR Dodaj v košarico
–60 %
Planinski zemljevid Ljubljana in okolica - 1 : 50 000 zajema območje, ki za klasične planinske izlete morda ni zanimivo, je pa zato toliko bolj priljubljeno pri prebivalcih prestolnice in okoliških večjih (in manjših) naselij, ki jim planinske poti na okoliške vrhove predstavlja možnost krajših rekreacijskih sprehodov in daljših pohodov po vrhovih nižjih nadmorskih višin.
 
V AKCIJIOdprava na Čo Oju
  21,708,68 EUR Dodaj v košarico
–60 %
Prva odprava slovenskih policistov v Himalajo
Prav lepote in možnosti za samopotrditev v alpskem svetu so že marsikaterega Slovenca zasvojile, da je svoje potrditve iskal še višje. Tudi slovenski policisti so se hoteli potrditi in dokazati, da so sposobni stopiti na najvišje vrhove gora. Zato so se pod vodstvom vrhunskega alpinista Vikija Grošlja, odpravili na šesti najvišji vrh sveta, na goro Čo Oju.
Ta knjiga nas ne popelje le v lepote Himalaje, temveč nam prikaže tudi napor, ki ga morajo člani odprave obvladovati skozi vzpon, ta pa pomeni tudi vzpon nad samega sebe. In kako je slovenskim policistom leta 2002 uspel ta vzpon?
 
V AKCIJIPlaninski tabori – priročnik
  15,006,00 EUR Dodaj v košarico
–60 %
Glavni namen priročnika je, da poskuša na različne načine predstaviti kar največ možnosti organizacije in izvedbe planinskih taborov. Vsak bralec bo sam presodil, kaj od zapisanega je možno uporabiti v posameznem mladinskem odseku oz. planinskem društvu. V nobenem primeru pa ni namen priročnika postavljati določene standarde na področju organiziranja in izvajanja planinskih taborov, saj je največji čar ravno v bogastvu različnosti.
 
V AKCIJIPlaninsko-izletniški vodnik Bohinj
  6,605,28 EUR Dodaj v košarico
–20 %
Skozi vse leto je Bohinj s svojo slikovito okolico primeren za sprehode in izlete, hkrati pa je odlično izhodišče za ture v sredogorje in visokogorje. V Planinsko-izletniškem vodniku Bohinj je zato avtor opisal štiri dolinske sprehode oz. izlete, deset izletov in tur na sredogorske vrhove ali druge cilje ter kar šest visokogorskih tur.
 
V AKCIJIPlaninsko-izletniški vodnik Jezersko
  6,605,28 EUR Dodaj v košarico
–20 %
Skozi vse leto je Jezersko s svojo slikovito okolico in ugodno klimo (redka megla, insolacija) primerno za sprehode in izlete, hkrati pa je odlično izhodišče za ture v sredogorje in visokogorje. V Planinsko-izletniškem vodniku Jezersko je zato avtorica opisala štiri dolinske sprehode oz. izlete, šest izletov in tur na sredogorske vrhove ali druge cilje ter kar sedem visokogorskih tur.
 
V AKCIJIPlaninsko-izletniški vodnik Kamniška Bistrica
  6,605,28 EUR Dodaj v košarico
–20 %
Kamniška Bistrica je s svojo slikovitostjo in obsežnostjo skozi vse leto primerna za sprehode in izlete, hkrati pa je odlično izhodišče za ture v sredogorje in visokogorje. V Planinsko-izletniškem vodniku Kamniška Bistrica je zato avtor opisal štiri dolinske sprehode oz. izlete, osem izletov in tur na sredogorske vrhove ali druge cilje ter pet visokogorskih tur.
 
V AKCIJIPlaninsko-izletniški vodnik Preddvor
  6,605,28 EUR Dodaj v košarico
–20 %
Preddvor je s svojo slikovito okolico skozi vse leto primeren za sprehode in izlete, hkrati pa je odlično izhodišče za ture v sredogorje in visokogorje. V Planinsko-izletniškem vodniku Preddvor je zato avtor opisal tri dolinske sprehode oz. izlete, šest izletov in tur na sredogorske vrhove ali druge cilje ter tri visokogorske ture.
 
V AKCIJIPlaninsko-izletniški vodnik Tržič
  3,002,40 EUR Dodaj v košarico
–20 %
Skozi vse leto je Tržič s svojo slikovito okolico primeren za sprehode in izlete, hkrati pa je odlično izhodišče za ture v sredogorje in visokogorje. V Planinsko-izletniškem vodniku Tržič je zato avtor opisal pet dolinskih sprehodov oz. izletov, pet izletov in tur na sredogorske vrhove ali druge cilje ter pet visokogorskih tur.
 
V AKCIJIPosavsko hribovje: Boč–Bohor 1 : 50.000
  8,103,24 EUR Dodaj v košarico
–60 %
Planinski zemljevid Posavsko hribovje: Boč - Bohor - 1 : 50.000 nam prestavi planinsko precej zapostavljen del zahodne Slovenije. Številne vasi ter manjša in večja središča z razgibanim hribovitim svetom skrivajo številne planinske poti, ki kar čakajo, da jih odkrijete. Kljub vsemu zemljevidu kraljuje Bohor, Resevna, Boč in Konjiška gora.
 
V AKCIJIStoržič - Košuta 1 : 25.000
  8,104,86 EUR Dodaj v košarico
–40 %
Planinski zemljevid Storžič, Košuta - 1 : 25.000 zajema vzhodni del gorskega venca nad Tržičem. Severno od tega starega »čevljarskega« mesta se razteza dolg greben Košute, južno od njega pa se greben Kriške gore dvigne najprej proti mogočnemu Storžiču.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2018

Iskanje v spletni trgovini


Išči v skupini

Cenovni razred

Samo novi izdelki  NOVO

Izdelki v akciji  V AKCIJI

Predprodaja  PREDPROD.

Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise

Potrebujete pomoč pri naročanju?
Pišite nam: trgovina@pzs.si

IZDELEK TEDNA  -25%
Notranjska s Snežnikom - 1 : 50.000

NOVI IZDELKI
IZDELKI V AKCIJI
 
Planinska zveza Slovenije
Ob železnici 30a, p. p. 214
SI-1001 Ljubljana

+ 386 (0)1 43 45 680
info@pzs.si
Aktualno
Novice
Dogodki, aktivnosti
Zadnje v forumu
Zadnji komentarji
Članarina
Spletna včlanitev
Prednosti članstva
Vrste članstva in cenik
Prijava nezgode
Planinstvo
Planinske koče
Planinske poti
Komisije in odbori
Planinska društva
Planinska kultura
Planinski vestnik
Slovenski planinski muzej
Planinska založba
Življenje pod Triglavom
Podpiram planinstvo
Dohodnina
SMS donacije
Sklad Okrešelj
Naši partnerji
O PZS
Osebna izkaznica
Kontakti / kje smo
Vodstvo
Strokovna služba
Prijava | Registracija Splošni pogoji delovanja O avtorjih