torek, 26. maj 2020
PRIJAVI SE
E-naslov
Geslo
zapomni si me [shrani piškotek]
REGISTRACIJA PRIJAVA
Pozabljeno geslo 
 Prijava / registracija  Prijava na E-novice  English language
POIŠČI

Forum
Zadnji komentarji
08.05.2020 23:07
Zlatko Drnovšek
Vsi komentarji

SPLETNA TRGOVINA  


ZEMLJEVIDI - Hrvaška

Južni Velebit I - 1 : 25.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Na omenjenem območju se lahko po planinskih poteh povzpnete na Veliki Sadikovac, Veliki Stolac ter Debeli kuk in Kuk Stapina, katera sta skupaj z okoliškimi znamenitostmi predstavljena tudi na detajlu merila 1 : 15.000.
 
Biokovo - 1 : 25.000
  5,50 EUR Dodaj v košarico
Na predstavljenem območju se lahko po planinskih poteh povzpnete na številne vrhove in razgledne točke biokovskega pogorja kot so Šćirovac (Miletnjak), Sv. Jure, Vošac, Sv. Roko, Sv. Ilija in drugi. Izhodišča številnih poti so prav v obalnih turističnih naseljih (Gornji Kričak, Baška Voda, Makarska, Tučepi). Med njimi boste našli tudi nekaj planinskih koč in bivakov.
 
Čičarija - 1 : 25.000
  8,00 EUR Dodaj v košarico
Planinski zemljevid Čičarija (Ćićarija) - 1 : 25.000 zajema območje med Slavnikom, Šapjani in Rupo na severu, Matulji in Rupo na vzhodu, Lupoglavom in Lovranom na jugi in Buzetom ter Rakitovcem na zahodu. Na karti tako najdemo obmorska naselja Matulji, Opatija, Ičići, Ika in Lovran. V notranjosti pa tudi naselja Brest pod Učkom, Brgudac, Zvoneće, Šapjane, Lupoglav, Buzet in Brest ter številne manjše vasice in zaselke.
 
Dabarski kukovi - 1 : 20.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Na omenjenem območju se lahko po planinskih poteh povzpnete na vrhove v »grebenu« Dabarskih kukov (Bačić kuk, Agin kuk, Visibaba, Kiza) ter na ostale razgledne vrhove kot so Ljubičko brdo, Metla, Veliki Sadikovac, Velinac in Manji kuk.
 
Gorski kotar II - 1 : 30.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Na omenjenem območju se lahko po planinskih poteh povzpnete na Kamenjak nad Grobničkim poljem, na Suhi vrh, Veliko Lukovište, Svib, Ljubelj, Tuhobić, Bitoraj, Veliko Slavico, Kobiljak, Viševico in mnoge druge. Na območju Gorskega kotarja je tudi več jam, mimo nekaterih vodijo planinske poti, na več vrhovih pa vas bo pričakal prelep razgled na Kvarner ter hribovja in gorovja nad njim.
 
Gorski kotar III - 1 : 30.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Na omenjenem območju se lahko po planinskih poteh povzpnete na Štimčev vrh nad Delnicami ali pa na Lovnik, Okrugljak, Orlovo stjeno, Levešni vrh, Špičasti vrh, Kicelj, Skradski vrh, Turmin, Štimčev vrh ali Vijenac. Največja znamenitost obravnavanega območja pa je zagotovo soteska Vražji prolaz s slikovitim slapom Zeleni vir. Na območju Gorskega kotarja je tudi več jam, mimo nekaterih vodijo planinske poti.
 
Južni Velebit II - 1 : 30.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Območje planinskega zemljevida Južni Velebit II - 1 : 30 000 je zagotovo eno območij z najgostejšo mrežo planinskih poti na Hrvaškem. Kljub temu, da je teme Velebita še vedno minirano, je hoja po planinskih poteh varna, saj so očiščene in dobro oskrbovane. Tako se lahko bre skrbi povzpnete na Vaganski vrh, Sveto Brdo, Badanji, Bojin kuk, Anića kuk in številne ostale.
 
Južni Velebit III - 1 : 30.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Planinski zemljevid Južni Velebit - 1 : 30 000 zajema območje med naseljema Obrova in Gračac, za obiska najbolj zanimiva pa so območja Tulovih gred, kanjona Krupe in Zrmanje ter vrhovi v okolici Crnopaca. Območje slednjega je prikazano ločeno tudi z manjšim izsekom merila 1 : 15 000.
 
Lastovsko otočje - 1 : 20.000
  5,50 EUR Dodaj v košarico
Planinski zemljevid Lastovsko otočje - 1 : 20 000 zajema območje otokov Lastovo in Prežba, po katerih se po planinskih poteh lahko podate na pot med otoškimi naselji Lastovo, Skrivena Luka in Pasadur, številnimi zalivi ali pa se povzpnete na Hom, najvišji vrh otoka, in njegove nižje »sosede« Gomile, Sozanj, Jurjev vrh ter številne ostale razgledne točke.
 
RAZPRODANONarodni park Paklenica - 1 : 25.000
  8,10 EUR  
Planinski zemljevid Paklenica - 1 : 25 000 zajema območje Narodnega parka Paklenica ter manjšega območja okoli njega. Na karti tako najdemo obmorska naselja Starigrad – Paklenica, Seline, Šibaljina in Kruščica, v notranjosti pa tudi vas Marasovići na Velikem Rujnu.
 
Narodni park Severni Velebit - 1 : 30.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Planinski zemljevid Nacionalni park Sjeverni Velebit - 1 : 30 000 zajema območje narodnega parka Severni Velebit z njegovo širšo okolico, ki zajema del jadranske obale med Jablancem in vasico Lukovo ter naselja Krasno in Oltare na celini. Območje Zavižana je prikazano z manjšim izsekom merila 1 : 20 000.
 
Otok Cres - 1 : 25.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Planinski zemljevid Cres - 1 : 25.000 zajema območje celotnega otoka, vse med trajektnim pristaniščem Porozina in istoimensko vasico na severu ter Osorjem oz. Punto Križa na jugu.
 
RAZPRODANOOtok Rab - 1 : 25.000
  7,50 EUR  
Na območju otoka Rab se lahko po planinskih poteh sprehodite praktično po celotnem otoku, vključno z vzponom na Kamenjak, 409 m visoki najvišji vrh otoka. Poti so tako speljane od trajektnega pristanišča Mišnjak vse do polotoka Lopar na severnem koncu otoka, deloma pa tudi po polotoku Kalifront.
 
RAZPRODANOOtok Vis - 1 : 20.000
  5,50 EUR  
Planinski zemljevid Vis - 1 : 20 000 zajema območje celotnega otoka Vis, po katerem se po planinskih poteh lahko podate na pravo krožno turo. Poleg vzpona na najvišji vrh otoka, 587 m visoki Hum, se po planinskih poteh povzpnete še do vrhov Sv. Andrija in Sv. Duh in obiščete otoška naselja Komižo, Oključno in Vis.
 
Severni Velebit - 1 : 25.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Na omenjenem območju se lahko po planinskih poteh povzpnete na vrhove grebena Alino brdo, na Malić, Jadićevo plan, Bijeli vrh in Veljun s steno Orlovo gnijezdo. Sprehodite se lahko po ali nad slikovitimi ozkimi dolinami Senjska draga, Vodna draga in Tomšina draga. Poleg planinarjenja in sprehodov se lahko na območita naužijete tudi kolesarskih doživetij, saj je označenih precej kolesarskih poti.
 
Srednji Velebit - 1 : 30.000
  7,50 EUR Dodaj v košarico
Na omenjenem območju se lahko po planinskih poteh povzpnete na vrhove v »grebenu« Dabarskih kukov (Bačić kuk, Agin kuk, Visibaba, Kiza) ter na ostale razgledne velebitske vrhove nad Alanom (Zećjak, Kita, Goljak, Štirovaća), Cesarico (Kurozeb, Lisac, Laktin vrh) in Baškimi Oštarijami (Veliki Sadikovac, Ljubičko brdo, Metla).
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje v spletni trgovini


Išči v skupini

Cenovni razred

Samo novi izdelki  NOVO

Izdelki v akciji  V AKCIJI

Predprodaja  PREDPROD.

Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise

Potrebujete pomoč pri naročanju?
Pišite nam: trgovina@pzs.si

IZDELEK MESECA  -50%
Planinsko-izletniški vodnik Preddvor

NOVI IZDELKI
IZDELKI V AKCIJI
 
Planinska zveza Slovenije
Ob železnici 30a, p. p. 214
SI-1001 Ljubljana

+ 386 (0)1 43 45 680
info@pzs.si
Aktualno
Novice
Dogodki, aktivnosti
Zadnje v forumu
Zadnji komentarji
Članarina
Spletna včlanitev
Prednosti članstva
Vrste članstva in cenik
Prijava nezgode
Planinstvo
Planinske koče
Planinske poti
Komisije in odbori
Planinska društva
Planinska kultura
Planinski vestnik
Slovenski planinski muzej
Planinska založba
Življenje pod Triglavom
Podpiram planinstvo
Dohodnina
SMS donacije
Sklad Okrešelj
Naši partnerji
O PZS
Osebna izkaznica
Kontakti / kje smo
Vodstvo
Strokovna služba
Prijava | Registracija | Piškotki (cookies) Splošni pogoji delovanja O avtorjih