sreda, 21. februar 2018
PRIJAVI SE
E-naslov
Geslo
zapomni si me [shrani piškotek]
REGISTRACIJA PRIJAVA
Pozabljeno geslo 
 Prijava / registracija  Prijava na E-novice  English language
POIŠČI

02.11.2017 14:02
IVA ŠIBAV
POHVALA
Forum
Zadnji komentarji
02.02.2018 21:00
Boris Perko
Dom na Komni
Vsi komentarji
DomovPlaninske koče

Delo v planinskih kočah
Za večino razpisanih delovnih mest se pričakuje naslednje reference:
  • poznavanje HACCP sistema,
  • poznavanje dela z blagajno,
  • vodenje evidence materiala,
  • delovne izkušnje,
  • znanje hišnih opravil,
  • poznavanje okoliških poti in gora,
  • prijaznost do gostov,
  • sodelovanje z vodstvom društva.


AKTUALNI RAZPISI ZA DELO V PLANINSKIH KOČAHKoca_na_Gozdu_mNudijo delo na Koči na Gozdu v obliki redne zaposlitve za določen čas. V času dela delavci bivajo v koči, delo pa poteka v dveh izmenah.

Od kandidatov se pričakuje izkušnje v gostinjstvu, predvsem v poznavanju HACCP sistema ter pri rokovanju z blagajno in internetom. Nujno je znanje vsaj enega tujega jezika (šank), znanje oz. izkušnje oskrbovanja in vzdrževanja planinske koče, poznavanje okoliških poti in gora, prijaznost do gostov ter zmožnost ekipnega delovanja in sodelovanja z delodajalcem.

Vlogo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov info@prezlc.si, najkasneje do 11. marca 2018.

Več informacij v prispevku Ekipa Koče na Gozdu išče pomoč pri delu.logo-pd_srednja_vasPD Srednja vas v Bohinju razpisuje več delavnih mest v Vodnikovem domu na Velem polju, v Koči pod Bogatinom in v Planinski koči na Uskovnici. Delo bo potekalo predvidoma od junija do oktobra. 

Vlogo pošljite najkasneje do 31. marca 2018 na naslov Planinsko društvo Srednja vas v Bohinju, Srednja vas 79, 4267 Srednja vas ali na elektronski naslov pd-srvas@siol.net.

Več informacij v prispevku Razpis za delo v planinskih kočah na Velem polju, pod Bogatinom in na Uskovnici.

Ko_a_na_Naravskih_ledinah_mPlaninsko društvo Ravne na Koroškem objavlja razpis za oskrbniški par na Koči na Naravskih ledinah. Delo bo potekalo med 1. majem in 30. septembrom 2018.

Prijave s kratkim življenjepisom, dosedanjimi izkušnjami in opisom svojega videnja dela na koči pošljite do 25. marca 2018 na naslov: Planinsko društvo Ravne na Koroškem, Prežihova ulica 7, p.p. 44, 2390 Ravne na Koroškem, s pripisom »RAZPIS« ali na enega izmed elektronskih naslovov mlakar.mir@gmail.comveronikakotnik58@gmail.com.

Več informacij v prispevku Delo tudi v kočah PD Javornik-Koroška Bela.pd_javornik_koroska_bela_logoPlaninsko društvo Javornik - Koroška Bela razpisuje delavna mesta v Domu Valentina Staniča pod TriglavomKovinarski koči v Krmi ter v Prešernovi koči pod Stolom.

Na razpis se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, ki izpolnjujejo pogoje iz razpisa (prednost imajo samostojni podjetniki, pravne osebe in študentje).

Ponudbo s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev in vizijo za izboljšanje ponudbe pošljite najkasneje do 15. marca 2018 na naslov PD Javornik - Koroška Bela, Cesta Borisa Kidriča 37c, 4270 Jesenice ali na elektronski naslov pd.javkb@gmail.com. Ne pozabite pripisati za katero delo in za katero kočo kandidirate.

Več informacij dobite v prispevku Delo tudi v kočah PD Javornik-Koroška Bela.Ko_a_pod_Krem_arjevim_vrhom_mPlaninsko društvo Slovenj Gradec išče oskrbniški par za oskrbovanje Koče pod Kremžarjevim vrhom (1102 m) za obdobje med 22. aprilom 2018 in 30. septembrom 2018. Prednost pri izbiri bo imel par, ki pripravljen prevzeti oskrbništvo ali najem za daljši čas.

Prijave na elektronski naslov info@pdsg.si ali naslov društva: PD Slovenj Gradec, Gradišče 30, 2380 Slovenj Gradec (pripis: Razpis).

Več informacij dobite v prispevku Oskrbujte Kočo pod Kremžarjevim vrhom.planinski_dom_na_zasavski_sveti_gori_mPlaninsko društvo Zagorje ob Savi objavlja razpis za najem Planinskega doma na Zasavski sveti gori. Z izbranim ponudnikom bo sklenjeno sodelovanje za obdobje 5 let s šest mesečnim preizkusnim rokom.

Pisne vloge pošljite najkasneje do 10. aprila 2018 na naslov: PD Zagorje ob Savi, Cesta Zmage 14, 1410 Zagorje ob Savi.

Za vse informacije smo na voljo na telefonski številki 041 886 725 (Ferdinand Drnovšek) ali v pisarni društva vsak četrtek med 17. in 18. uro.koca_na_planini_kuhinja_1998_m
Planinsko društvo Kobarid z javnim razpisom išče oskrbniški par za delo na Koči na planini Kuhinja. Delo bo potekalo v poletni sezoni 2018.

Vloge z navedbo in dokazili o usposobljenosti in dosedanjih izkušnjah pošljite na elektronski naslov pdkobarid@gmail.com ali pa na naslov Planinsko društvo Kobarid, Stresova ulica 2c, 5222 Kobarid in sicer najkasneje do srede, 28. februarja 2018.

Več informacij dobite v prispevku Kuhanje na Kuhinji - išče se oskrbniški par koče na planini Kuhinja.
Koca_v_Krnici_mPD Kranjska Gora na lepi lokaciji v krnici pod vršaci Špika in Škrlatice z okoliškimi gorami, odda v najem Kočo v Krnici za obdobje petih let.

Najemnik, z registrirano gostinjsko dejavnostjo, bo opravljal naloge oskrbnika in vršilca gostinskih dejavnosti. Koča se oddaja v najem s 1. majem 2018 in sicer za 5 let z možnostjo podaljšanja za naslednjih 5 let.

Vloge je potrebno oddati najkasneje do 28. februarja 2018 in sicer na naslov PD Kranjska Gora, p.p. 16, 4280 Kranjska Gora. K vlogi je potrebno priložiti kratek življenjepis (predvsem o dotedanjem delu oz. dejavnostih) in strategijo v zvezi z delom in razvojem koče.

Več informacij dobite v prispevku PD Kranjska Gora išče najemnika koče v Krnici.Dom_Zorka_Jelincica_na_Crni_prsti_mPD Podbrdo z razpisom išče oskrbniški par za oskrbovanje Doma Zorka Jelinčiča na Črni prsti.

Rok za oddajo prijave je 28. marec 2018 na elektronski naslov pdpodbrdo73a@gmail.com ali na poštni naslov PD Podbrdo.

Več informacij dobite v prispevku Išče se oskrbniški par za Dom Zorka Jelinčiča na Črni prsti.Seznam razpisov za delo v planinskih kočah stalno ažuriramo in dopolnjujemo. Vsak nov razpis je ločeno objavljen na spletnih straneh www.pzs.si, kot samostojna novica, kljub temu predlagamo redno pregledovanje rubriko Delo v planinskih kočah.

Arhiv razpisov za delo v planinskih kočah v letu 2018:
PDF Aljažev dom v Vratih
PDF Poštarski doma na Vršiču
PDF
 Planinske koče PD Jesenice

Komentarji

Oddaj svoj komentar >>
Prikaži vse komentarje (0)
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2018
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
IZBERI
Kaj je planinska koča?
Cene in popusti v kočah
Okolju in družinam prijazne planinske koče
Kategorije planinskih postojank
Delo v planinskih kočah
Pravilnik o minimalnih tehničnih pogojih in o minimalnem obsegu storitev za opravljanje gostinske dejavnosti
Gospodarska komisija
 
Planinska zveza Slovenije
Ob železnici 30a, p. p. 214
SI-1001 Ljubljana

+ 386 (0)1 43 45 680
info@pzs.si
Aktualno
Novice
Dogodki, aktivnosti
Zadnje v forumu
Zadnji komentarji
Članarina
Spletna včlanitev
Prednosti članstva
Vrste članstva in cenik
Prijava nezgode
Planinstvo
Planinske koče
Planinske poti
Komisije in odbori
Planinska društva
Planinska kultura
Planinski vestnik
Slovenski planinski muzej
Planinska založba
Življenje pod Triglavom
Podpiram planinstvo
Dohodnina
SMS donacije
Sklad Okrešelj
Naši partnerji
O PZS
Osebna izkaznica
Kontakti / kje smo
Vodstvo
Strokovna služba
Prijava | Registracija Splošni pogoji delovanja O avtorjih