torek, 21. februar 2017
PRIJAVI SE
E-naslov
Geslo
zapomni si me [shrani piškotek]
REGISTRACIJA PRIJAVA
Pozabljeno geslo 
 Prijava / registracija  Prijava na E-novice  English language
POIŠČI

Forum
Zadnji komentarji
09.01.2017 19:19
Administrator PZS
Vsi komentarji
DomovPlaninske koče

Delo v planinskih kočah
Za večino razpisanih delovnih mest se pričakuje naslednje reference:
  • poznavanje HACCP sistema,
  • poznavanje dela z blagajno,
  • vodenje evidence materiala,
  • delovne izkušnje,
  • znanje hišnih opravil,
  • poznavanje okoliških poti in gora,
  • prijaznost do gostov,
  • sodelovanje z vodstvom društva.


AKTUALNI RAZPISI ZA DELO V PLANINSKIH KOČAHKoca_na_Gozdu_mNajemnik Koče na Gozdu (Prezlc d.o.o.), nudi redno zaposlitev med majem in septembrom (zaposlitev za določen čas). Potrebujejo osebe za opravljanje strežbe in dela v kuhinji (kuhar ali kuharica). Delo bo potekalo v dveh izmenah, v času dela pa bodo izbrani kandidati oz. kandidatke bivali v koči.

Vlogo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov info@prezlc.si in sicer najkasneje do 2.marca 2017.

Več informacij dobite na telefonski številki 041 330 063 ter v prispevku Išče se! Osebje za delo v Koči na Gozdu.pd_jesenice_logoPlaninsko društvo Jesenice razpisuje delavna mesta v naslednjih dveh kočah:


Izbranim kandidatom ponujamo redne oblike zaposlitve za določen čas ali  ustrezno oskrbniško pogodbo, redno plačilo in stimulativno nagrajevanje.
Na razpis se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, ki izpolnjujejo pogoje iz razpisa ter pogoje na osnovi Zakona o gostinski dejavnosti ter Pravilnika o upravljanju, poslovanju in opremi planinskih koč.

Vloge s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite najkasneje do 28. februarja 2017 na naslov Planinsko društvo Jesenice, Cesta železarjev 1, 4270 Jesenice ali na elektronski naslov plan.drustvo@siol.net.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na društveno pisarno (04 58 66 70, 041 733 036, plan.drustvo@siol.net) ali pa si preberete prispevek Razpis za prosta delovna mesta v planinskih kočah PD Jesenice.planinski_dom_pri_gospodicni_na_gorjancih_2015Najemniki Planinskega doma pri Gospodični na Gorjancih zaradi povečanega obiska in priprav na nov večji projekt potrebujejo pomoč pri strežbi ter pri delih v kuhinji.

Iščejo prijazne, pozitivne, zanesljive in delavne osebe za strežbo hrane in pijače ter pomožna dela v kuhinji. Delo je primerno za dijake, študente ali za mlad upokojenski par. V času dela nudijo možnost bivanja v koči, delo pa bo predvidoma potekalo ob koncih tedna.

Vlogo jo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov gostinstvo.mrhar@siol.net.

Več informacij
 dobite na telefonski številki 041 682 469.logo-pd_srednja_vasPlaninsko društvo Srednja vas v Bohinju objavlja razpis za delo v svojih treh planinskih kočah:

Opomba: v besedilu se uporablja moška slovnična oblika. Vsa delovna mesta so razpisana enakovredno za moške in ženske.

Vloge z življenjepisom, opisom sposobnosti in dosedanjih izkušenj pošljite na naslov Planinsko društvo Srednja vas v Bohinju, Srednja vas 79, 4267 Srednja vas ali na elektronski naslov pd-srvas@siol.net najkasneje do 31. marca 2017.


Več informacij dobite na elektronskem naslovu pd-srvas@siol.net, na telefonski številki 031 341 821 ter v prispevku Delo v planinskih kočah Planinskega društva Srednja vas v Bohinju.
 pd_nova_gorica_logoPlaninsko društvo Nova Gorica objavlja razpis za več različnih delovnih mest za delo v svojih planinskih kočah za leto 2017. Delo bo potekalo v poletni planinski sezoni, predvidoma od junija do konca septembra.

Opomba: v besedilu se uporablja moška slovnična oblika. Vsa delovna mesta so razpisana enakovredno za moške in ženske.

Razpisana delovna mesta glede na lokacijo izvajanja dela


Vloge s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite najkasneje do 23. februaraja 2017 na naslov Planinsko društvo Nova Gorica, Bazoviška 4, 5000 Nova Gorica ali na elektronski naslov planinskod.novagorica@siol.net. V vlogi ne pozabite navesti osebnih podatkov, delovnega mesta na katerega se prijavljate ter planinske koče v kateri želite delati.

Dodatne informacije na telefonski številki (05) 302 30 30 v času uradnih ur (ob torkih in četrtkih med 15. in 18. uro) ali na elektronskem naslovu  planinskod.novagorica@siol.net ter v prispevku Prosta delovna mesta v kočah PD Nova Gorica.
 Ko_a_na_Golici_mPD Jesenice išče oskrbniški par za delo v Koči na Golici. Delo bo potekalo v poletni planinski sezoni oz. med 25. aprilom ter 30. oktobrom 2017.

Vlogo s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev in vizijo za izboljšanje ponudbe pošljite najkasneje do 28. februarja 2017 na naslov PD Jesenice, Cesta železarjev 1, 4270 Jesenice oz. na elektronski naslov plan.drustvo@siol.net.

Dodatne informacije dobite v pisarni društva, na telefonski številki (04)586 60 70 ali 041 733 036 oz. na elektronskem naslovu plan.drustvo@siol.net ter v prispevku Razpis za prosti delavni mesti v Koči na Golici za sezono 2017.Dom_na_Ur_lji_gori_mPlaninsko društvo Prevalje objavlja razpis za najemnika ali oskrbniški par na Domu na Uršlji gori.
 
Vlogo s predstavitvijo dosedanjih izkušenj pošljite najkasneje do 28. februarja 2017 na naslov Planinsko društvo Prevalje, p.p. 50, Trg 54, 2391 Prevalje ali na elektronski naslov pd.prevalje@t-1.si.
 
Več informacij dobite na spletni strani http://www.pdprevalje.si/.pd_javornik_koroska_bela_logo
PD Javornik Koroška Bela išče vestne in marljive sodelavce za redno zaposlitev v času poletne planinske sezone v letu 2017, predvidoma med majem in septembrom 2017.

Interesenti lahko izbirate med delom oskrbnika/oskrbnice, kuharja/kuharice ter natakarja/natakarice in sicer v naslednjih planinskih kočah:

Vloge z dokazili in z navedbo izpolnjevanja pogojev pošljite do 31. marca 2017 na elektronski naslovpd.javkb@gmail.com ali na poštni naslov Planinsko društvo Javornik Koroška Bela, Cesta Borisa Kidriča 37 C, 4270 Jesenice.

Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 051 345 806 (Olga Oven) oz. v prispevku Razpisanih več delovnih mest za oskrbniško osebje na Stolu ter pod Triglavom.
 


Dom_Zorka_Jelincica_na_Crni_prsti_m

Planinsko društvo Podbrdo
 išče oskrbniški par za delo v Domu Zorka Jelinčiča na Črni Prsti. Delo bo potekalo med 15. junijem ter 17. septembrom 2017.

Vlogo lahko najkasneje do 28. februarja 2016 pošljete na elektronski naslov pdpodbrdo73a@gmail.com ali na poštni naslov PD Podbrdo (Podbrdo 73 A, 5243 Podbrdo).

Več informacij o razpisu najdete v prispevku Razpis za oskrbovanje Doma Zorka Jelinčiča na Črni prsti.
 

pd_mezica-logo
Planinsko društvo Mežica
vam ponuja delo v treh svojih planinskih objektih:

Glavni pogoj poleg določenih izkušenj za delo je poznavanje pravilnika o higieni in ravnanju z živili.

Pisne vloge z osebno predstavitvijo, opisom dosedanjih izkušenj in programom dela pošljite na elektronski naslov pdmezica@gmail.com ali pa na poštni naslov Planinsko društvo Mežica, Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica.

Rok za oddajo vlog je torek, 28. februar 2017. Ob prijavi ne pozabite jasno napisati v kateri koče želite opravljati delo.

Več informacij
najdete v prispevku PD Mežica išče oskrbnike svojih treh planinskih koč.
Seznam razpisov za delo v planinskih kočah stalno ažuriramo in dopolnjujemo. Vsak nov razpis je ločeno objavljen na spletnih straneh www.pzs.si, kot samostojna novica, kljub temu predlagamo redno pregledovanje rubriko Delo v planinskih kočah.Arhiv razpisov za delavna mesta v planinskih kočah (sezona 2017): 

PDF Aljažev dom v Vratih
PDF Planinski dom pri Krnskih jezerih

Komentarji

Oddaj svoj komentar >>
Prikaži vse komentarje (0)
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2017
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
IZBERI
Kaj je planinska koča?
Cene in popusti v kočah
Okolju in družinam prijazne planinske koče
Kategorije planinskih postojank
Delo v planinskih kočah
Pravilnik o minimalnih tehničnih pogojih in o minimalnem obsegu storitev za opravljanje gostinske dejavnosti
Gospodarska komisija
 
Planinska zveza Slovenije
Dvorakova 9, p. p. 214
SI-1001 Ljubljana

+ 386 (0)1 43 45 680
info@pzs.si
Aktualno
Novice
Dogodki, aktivnosti
Zadnje v forumu
Zadnji komentarji
Članarina
Spletna včlanitev
Prednosti članstva
Vrste članstva in cenik
Prijava nezgode
Planinstvo
Planinske koče
Planinske poti
Komisije in odbori
Planinska društva
Planinska kultura
Planinski vestnik
Slovenski planinski muzej
Planinska založba
Življenje pod Triglavom
Podpiram planinstvo
Dohodnina
SMS donacije
Sklad Okrešelj
Naši partnerji
O PZS
Osebna izkaznica
Kontakti / kje smo
Vodstvo
Strokovna služba
Prijava | Registracija Splošni pogoji delovanja O avtorjih