PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


torek, 18. april 2017, ob 9. uri

Od 1. maja spremenjene ugodnosti v Alpini za člane PZS

Zaradi spremenjene cenovne politike v podjetju Alpina se spreminjajo tudi ugodnosti za člane Planinske zveze Slovenije oz. planinskih društev pri nakupu pohodne obutve v trgovinah Alpina. Odslej boste lahko individualni člani pri nakupu koristili 20 % popust, vodniki, alpinisti, markacisti in drugi strokovni kadri pa 25 % popust. Spremembe začnejo veljati 1. maja 2017.
V sklopu prestrukturiranja podjetja Alpina se je spremenila tudi cenovna politika poslovanja v Alpininih trgovinah po Sloveniji. Nekaterim modelom čevljev so znižali redne cene, postopoma se bo zmanjšala tudi frekvenca velikih akcij in velikih popustov v prodajalni.

V skladu z novo cenovno politiko se znižujejo tudi ugodnosti za člane PZS pri nakupu pohodih čevljev v trgovinah Alpina. Od 1. maja 2017 Alpina, d.o.o., v svojih prodajalnah po Sloveniji:
  • omogoča individualnim članom PZS, ki se bodo izkazali z veljavno člansko izkaznico, 20 % popust pri nakupu pohodnih izdelkov, ki jih ima v prodaji,
  • omogoča članom PZS, ki se ukvarjajo s specialnim programom (planinski vodniki, turnokolesarski vodniki, vrhunski alpinisti, markacisti, mentorji planinskih skupin in različni inštruktorji) in se bodo izkazali z veljavno člansko izkaznico in dokazilom o licenci za svojo dejavnost, potrjeno za tekoče leto, 25 % popusta.

Članstvo v PZS prinaša še številne druge ugodnosti, od zavarovanja članov PZS do popustov pri prenočevanju v slovenskih in tujih planinskih kočah, nakupu planinskih edicij in opreme, vstopnini v Slovenski planinski muzej, Narodni park Paklenica … Več >>> prednosti članstva v planinski organizaciji.
https://www.pzs.si/novice.php?pid=11721 25. 1. 2022