PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 8. januar 2020, ob 8.50 uri

Razpis za oskrbnika Koče na Planini pri Jezeru

Glede na to, da kočo obišče veliko tujih gostov, je potrebno vsaj osnovno znanje angleščine in nemščine. Tudi poznavanje okoliških gora in planinskih poti je pomembna vrlina oskrbnika.
Delo oskrbnika Koče na Planini pri Jezeru zahteva izkušnje z vseh področij planinskega gospodarstva. Poleg gostinskih in kulinaričnih znanj, ki zahtevajo poznavanje sistema HACCP, je pomembno tudi poznavanje tehničnega dela obratovanja koče (nadzor in upravljanje) v smislu dobrega gospodarja (solarni sistem, agregat, toplotna črpalka, črpanje vode, čistilna naprava itd.).

Zahtevajo se tudi znanje uporabe računalnika, ki zajema upravljanje z davčno blagajno in z aplikacijo za prijave gostov e-gost, ter osnovna računalniška znanja (e-pošta, Word itd.). Glede na to, da kočo obišče veliko tujih gostov, je potrebno vsaj osnovno znanje angleščine in nemščine. Tudi poznavanje okoliških gora in planinskih poti je pomembna vrlina oskrbnika. Pogoj za dobrega oskrbnika, ki bi ga želeli imeti, je tudi osebna urejenost, veder značaj, profesionalen pristop pri vodenju oskrbniške ekipe in prijazen odnos do obiskovalcev.

Izbor bo potekal na podlagi prijav, ki jih lahko pošljete preko navadne pošte ali na elektronski naslov pdlpp1974@gmail.com. Svojo prijavo s poudarkom na dosedanjih izkušnjah in znanjih na področju enakih ali podobnih opravil, pošljite do 20. februarja 2020. Z izbranimi kandidati bodo opravljeni ločeni razgovori. Prednost bodo imeli kandidati, ki izpolnjujejo pogoje, navedene v razpisu.

Za morebitne dodatne informacije nam pišite na pdlpp1974@gmail.com.

------------------------------------------------
Več prostih delovnih mest za delo v planinskih kočah

https://www.pzs.si/novice.php?pid=13969 30. 3. 2020