PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


torek, 12. marec 2013, ob 0. uri

5. turnokolesarski tabor KTK Pohorje 2013 - 13.-18. avgust 2013

Komisija za turno kolesarstvo Planinske zveze Slovenije (KTK) vas vljudno vabi na že 5. turnokolesarski tabor, ki bo potekal med 13. in 18. avgustom 2013. Baza tabora bo tokrat v hotelu Veter v Rušah, kjer bo poskrbljeno za nastanitev, prehrano in ostale aktivnosti. Rok prijav: 30. julij 2013.
Ob druženju na kolesih na vzhodnem Pohorju in Kozjaku bo poskrbljeno za različne spremljajoče aktivnosti (obisk Bike parka Pohorje, organiziran ogled mesta Maribor z ogledom najstarejše trte, kopanje v letnem kopališču, itd.), dodatne športne aktivnosti na igriščih v bližini hotela (odbojka na mivki, košarka ...), družabne večere z ogledom diapozitivov. Za dopolnitev programa bodo organizirane strokovne delavnice s področja turnega kolesarstva (osnove tehnike vožnje, osnove servisiranja koles, zdrava prehrana, načrtovanje kolesarskih tur …).

Da bo poskrbljeno za vse okuse in želje, torej tudi za tiste manj drzne in pogumne, bo organizirana tudi skupina z manj zahtevnim kolesarskim programom, kjer bo poudarek na kolesarskem odkrivanju naravnih in kulturnih lepot vinorodne Štajerske.

Cena: 220,00 EUR
Vključuje:
- 5 x polpenzion (nočitev v 4-posteljnih sobah, zajtrk, večerja)
- 5 x »lunch-paket« za na turo (sendvič, žitna ploščica, sadje)
- 1 x malica prvi dan - vodene kolesarske izlete
- strokovne delavnice
- gradivo (opisi poti, GPS sledi...)
- zavarovanje in organizacijo tabora.
V ceno ni vključen prevoz do tabora, prevozi na dnevna izhodišča tur ter fakultativni izleti.

Več podrobnosti najdete v PDF Razpisu (223 KB).

Prijave pošljite na izpolnjeni priloženi DOC Prijavnici (160 KB) na elektronski naslov: turno.kolesarstvo@pzs.si.

Rok za prijave je torek, 30. julij 2013.

Pogoj za udeležbo je poravnana članarina v PD za leto 2013. Zaradi omejenih kapacitet je število udeležencev omejeno na 20. Pridržujemo si pravico do spremembe oziroma odpovedi programa zaradi objektivnih okoliščin.

Vabljeni!

Komisija za turno kolesarstvo PZS
https://www.pzs.si/novice.php?pid=7961 17. 8. 2022