nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

četrtek, 28. oktober 2021 ob 16:00, ogledov: 3089

Zbor mladinskih odsekov 2021 - vabilo

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije vabi na Zbor mladinskih odsekov, ki bo v soboto, 13. novembra 2021, na Igu, s pričetkom ob 12. uri.
Vabilo na

ZBOR MLADINSKIH ODSEKOV,

ki bo v soboto, 13. novembra 2021, v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje RS na Igu (Zabrv 12, Ig), s pričetkom ob 12. uri.

OPOZORILO: zaradi razmer je Zbor MO prestavljen na Zoom srečanje, s pričetkom ob 9h. Okrogla miza je odpovedana. Delegati so povezavo do zoom srečanja prejeli po elektronski pošti.


Predlagan dnevni red:

  1. Izvolitev organov Zbora mladinskih odsekov in izglasovanje dnevnega reda.
  2. Poročilo verifikacijske komisije.
  3. Vsebinsko poročilo programa dela strokovnih odborov MK PZS za leto 2021.
  4. Vsebinsko in delno finančno poročilo za leto 2021, program dela MK PZS za leto 2022 ter okvirni program dela za leto 2023.
  5. Poročilo stališč in sklepov z okrogle mize.
  6. Podelitev priznanj Mladina in gore.
  7. Razno.

 

Po vsaki točki dnevnega reda bo razprava. Dodatna gradiva za posamezne točke bodo dosegljiva na spletni strani www.mk.pzs.si en teden pred zborom. Predviden zaključek zbora je najkasneje do 16. ure.

Pred Zborom bo ob 9. uri potekala okrogla miza, ki bo tokrat na temo dnevniki Cici planinec in Mladi planinec. Predstavili bomo dnevnike in dosedanje delo z njimi. V nadaljevanju bomo odprti za vaše pripombe, mnenja, dopolnitve, ideje za izboljšave ipd. Naša želja je prilagoditi dnevnike vašim željam in potrebam, saj so temu namenjeni.  Za vse prijavljene bo na stroške MK PZS po okrogli mizi zagotovljeno kosilo.

Vsak registriran mladinski odsek lahko prijavi več sodelujočih, pravico do glasovanja na Zboru pa ima en sam pooblaščen predstavnik mladinskega odseka (pooblastilo se odda prijavni službi zbora). V primeru, da se nihče iz vašega odseka ne more udeležiti Zbora, prosimo, da za glasovanje pooblastite predstavnika katerega izmed ostalih mladinskih odsekov, ki bo prisoten na Zboru.

Prijavnico za Zbor MO pošljite najkasneje do ponedeljka, 8. novembra 2021, skenirano na elektronski naslov mladinska.komisija@pzs.si ali na naslov Planinska Zveza Slovenije, Mladinska komisija, p. p. 214, SI-1001 Ljubljana.

Priloge:
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino